• New
Защитни огради за палуби KidKusion Heavy Duty, Black - 15 'L x 3' H | Произведено в САЩ; Защитна мрежа за тераси и стълбища вътре / отвън; Безопасност на децата; Сигурност на домашни лю?

Защитни огради за палуби KidKusion Heavy Duty, Black - 15 'L x 3' H | Произведено в САЩ; Защитна мрежа за тераси и стълбища

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Лесно се отстранява и се отдава на ново място - чудесен предмет за почивка. 15 фута дълъг и 3 метра висок.Черни въжета за вратовръзка в комплект.Може да се подстригва до желаната дължина.Нашата черна, здрава уличната мрежа осигурява защитна бариера между детето и парапет.Лесно се закрепва с помощта на приложените стяжных колани. 15 фута дълъг и 3 метра висок.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини