• New
Veemoon 2 елемента Капачка на Дръжката на Вратата, Силиконови Крачета Силиконова Дръжка дръжката на Вратата Акцент Стенен Протектор Капачка Дръжка Безопасността на Д?

Veemoon 2 елемента Капачка на Дръжката на Вратата, Силиконови Крачета Силиконова Дръжка дръжката на Вратата Акцент Стенен Протектор

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

силиконЗащитно покритие на дръжката на вратата, за бебета : Мек и еластичен силикон предотвратява случайни сблъсъци, когато са бебета, поглъща и разсейва силата на удара, предпазва стените и намалява нивото на шум.Противоударная капачка на дръжката на вратата : подходящ за всички видове каси за врати дръжки.Те могат да бъдат такива, какъв е подходящ вътрешен диаметър.Защита на отвора на броня : детето няма да пострада заради каси за врати дръжки, подходяща за всички каси за врати дръжки.Защита на дръжката на вратата : да Не се допуска удар дръжката на вратата в стената и нараняване на членовете на семейството, особено на децата.Втулка на дръжката на вратата, бързо изсъхва, я не е лесно да се деформира.Списък на опаковки 2 x ръкави за врати дръжки Особености - Материал : Силиконова дръжка. - Подходящ за всички видове каси за врати дръжки.Те могат да бъдат такива, на вътрешния диаметър на които са подходящи антистатик буш дръжката на вратата. - и еластичен силикон предпазва детето от случаен сблъсък, поглъща и разсейва силата на удара, защитава повърхността на стени и намалява нивото на шума Защитен калъф за писалка. - Премахване на вреда, причинена на удар на детето за дръжката на вратата, за да се предотврати увреждане на стените при удар дръжката на вратата за стенен капачки, каси за врати дръжки. - Лесен за инсталиране, повечето преки каси за врати дръжки могат да бъдат удължаване на дръжката на вратата. - Гладка повърхност и заоблени ръбове, към него ще бъде удобно да се докоснат силиконов ръкав на качулки врати.Описание на продукта Антистатични вратите спирки Когато отворите вратата, не прикасаетесь към студения метал и не генерируете на статично електричество.Защитен калъф за дръжката на вратата Защитен калъф за дръжката на вратата е изработен от силиконов материал, безопасно и практично, полезно за здравето и околната среда, можете да го използвате с доверие. защитен калъф за писалка от деца, сложете го за дръжката, не е нужно да се притеснявате за това, че децата и възрастните хора ударятся за здраво дръжката на вратата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини