• New
Заключване на хладилник, Заключване на хладилник от 2 опаковки с 4 Ключове, Брави за безопасност за деца с трайни лепило за заключване на шкаф, замъка на фризера и за?

Заключване на хладилник, Заключване на хладилник от 2 опаковки с 4 Ключове, Брави за безопасност за деца с трайни лепило за

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Преди приклеиванием замъка почистете повърхността, за да се уверите, че тя е чиста и сухаОтлепете защитната хартия от двата края и я залепете към желаната повърхност.Завъртане на ключ, можете да определите дали да заключва вратата, хладилник и прозорец. 【Завъртане и заключване за ХЛАДИЛНИК от 2 части】за вашите деца, те ще искат да вземат някои продукти от хладилника.Заключване на хладилника (freezer lock) е добро защитно устройство.Заключване на хладилника може надеждно да закачите на вратата на хладилника и выдвижном чекмеджето на хладилника.Отточна тръба на шарнирна връзка, цилиндър ключалка и ключ подобряват безопасността на електроуреди и кухненски шкафове. 【ОБНОВЕНА ВЕРСИЯ на най-ВИСОКО КАЧЕСТВО】 нашия замък за хладилника е снабден с висококачествена голям самозалепваща подложка (2,7 инча x 2,7 инча), която тествани за издръжливост и могат да бъдат използвани многократно.Корпуса на замъка хладилника е изработена от ABS-пластмаса, цилиндър замъка от неръждаема стомана 304, а повърхността на кабела - от электрооцинкованного сплав, с която не капе боя и че е здрава. 【ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ】 Заключване : махнете самозалепваща се лента, веднага залепете заключване на хладилник до хладилника, заключете го и извадете ключа.Отпирание : завъртете ключа и отстранете ключалката, за да отворите вратата на фурната (Съвет : повърхността трябва да бъде чиста и суха, за да е по-трайно залепване). 【Многократно използване на】 може да се използва за заключване на хладилника (заключване на фризера), на шкафа, гардероба, картонени кутии, навес, тава за принтер и т., Нашия замък за хладилника и разполага с 4 резервни ключове. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 Ние ви предлагаме продукти с най-високо качество.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 【Завъртане и заключване за ХЛАДИЛНИК от 2 части】за вашите деца, те ще искат да вземат някои продукти от хладилника.Заключване на хладилника (freezer lock) е добро защитно устройство.Заключване на хладилника може надеждно да закачите на вратата на хладилника и выдвижном чекмеджето на хладилника.Отточна тръба на шарнирна връзка, цилиндър ключалка и ключ подобряват безопасността на електроуреди и кухненски шкафове. 【ОБНОВЕНА ВЕРСИЯ на най-ВИСОКО КАЧЕСТВО】 нашия замък за хладилника е снабден с висококачествена голям самозалепваща подложка (2,7 инча x 2,7 инча), която тествани за издръжливост и могат да бъдат използвани многократно.Корпуса на замъка хладилника е изработена от ABS-пластмаса, цилиндър замъка от неръждаема стомана 304, а повърхността на кабела - от электрооцинкованного сплав, с която не капе боя и че е здрава.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини