• New
HiCanwn 5 + 1 Опаковка Калъфи за писалки печки за безопасността на децата, дизайн с две бутони, Универсален Размер, Защитни Калъфи за писалки, газова фурна, Прозрачни Кал?

HiCanwn 5 + 1 Опаковка Калъфи за писалки печки за безопасността на децата, дизайн с две бутони, Универсален Размер, Защитни

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Децата трудно се отварят : възрастен е много лесно да маневрира и да се използва, но е доста трудно, така че децата не са в състояние да разбера всичкоПриложение : Моля измерете дръжката печки преди да направите покупката, в противен случай не може да се използва.Разстоянието от центъра на едната дръжка до центъра на следващата дръжки трябва да бъде 3 инча (≥ 76 мм) или повече.Височина на газ от копчета трябва да бъде по-малко 1,9 инча (≤48 мм).Диаметър на газ от копчета трябва да бъде по-малко от 2,4 инча (≤61 мм).Универсален размер : от напълно Да обхване дръжки газови плочи с различни размери и форми, размерът е увеличена за да съответства на ръце газови печки и фурни с вътрешен диаметър по-малко от 2,4 инча.Сертифициран от SGS : капаци за врати дръжки Hi Canwn произведени от екологично чист огнестойкого твърд материал, PC, 100% нетоксични и нямат мирис, с висока изолация и устойчивост на топлина, което прави къщата по-безопасно за децата.Ясен преглед : Сверхпрозрачные капачки охранителни дръжки печки няма затварящ маркер за контрол на температурата, когато тя е затворена.Лесно решение за ежедневните проблеми за защита на любовта на целия ни живот.Бебета и малки деца. -В комплекта са включени 5 защитен от децата капаци за писалки печки и 1 на фурната заключване за защита от деца.В комплекта са включени 5 парчета трайно лепило, можете да го използвате за поставяне на защитни капаци газови дръжки на печката, за да се предотврати проворачивание капачки.Това няма да навреди на повърхността на плочата, а лепило подплата може да се отстрани лесно без никакви остатъци. -Диаметърът и височината на дръжките трябва да бъде по-малко от 2.4 инча и 1,9 инча.Моля, внимателно измерва се размера на вашата писалка преди да направите покупката, в противен случай не може да се използва. - Това ще ви спести много неприятности и да направи дома си по-безопасен за децата.Как да използвате : 1. Щракнете върху бутона, за да отворите капака. Извадете основата на капачки, дръжки плочи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини