• New
15 БР. Инструменти-Адаптери за велосипедни гуми Presta, Мед Клапан-Преобразувател на Клапани за Велосипедни Гуми, вентилът Presta, вентилът Schrader, Инструменти за Велосипед?

15 БР. Инструменти-Адаптери за велосипедни гуми Presta, Мед Клапан-Преобразувател на Клапани за Велосипедни Гуми, вентилът

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【15 бр ШИРОК спектър на приложение】 Използвайте някоя "стандартна" помпа колоездене масло е с клапа Schrader и Presta valve за помпане на гуми и автомобилни въздушен компресор; Тези капачки за велосипедни гуми и адаптери за състав каране на автомобила са подходящи за автомобилния велосипеди, сгъваеми велосипеди и повечето планински велосипеди.Ако сте любители на спорта или имате разнообразие от мотори, това е най-добрият избор. 【Комплект адаптери за колоездене вентили Presta】Този комплект аксесоари за велосипед се предлага с 5 адаптери presta до schrader, 5 капачки вентили presta, 5 капачки клапани schrader (автомобилна адаптация); добра комбинация и достатъчно количество могат да отговорят на вашите истински нужди. 【Качествен материал】 е Изработен от висококачествен месинг и пластмаса, с конец, устойчив на корозия и лесно се разрушава; вентилът schrader е изработена от пластмаса, а вентилът presta - от алуминиева сплав; могат да издържат на продължителна употреба. 【Лесна инсталация】 навинтите адаптер за клапан presta така, като че ли щяха да го подправете с автобус, след това навинтите това капачка на отворен клапан presta, след което можете да помпат гумата, без инструменти. 【Преносима кутия】 Тези адаптери за вентили Presta с кутия и отлично ръководство за експлоатация, тези велосипедни адаптери са много леки и малки, те могат да се носят на Presta valve; им е много удобно за носене и може да се постави във всяка раница, и тяхното не е лесно да загубиш, вземете тези аксесоари и се наслаждавайте на пътуването с велосипед. и сега можете да ги използвате за пазаруване в колата.Предимства на нашите клапанного адаптер : 1. В комплекта са включени 5 переходников presta до schrader, 5 капсули вентили presta, само на 5 капсули клапани schrader (Car Adapt).Приятно съчетание и достатъчно количество могат да отговорят на вашите истински нужди. Лесно инсталиране и затегнете адаптер за клапан presta, трансформиране на presta valve в клапан schrader. след това можете да помпат гумата без инструменти, тя е лека, удобна за носене и съхранение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини