• New
Йоркшир Териер Сладък йоркширски Териери DogCustom Снимка Декоративна Чиния от Костен Порцелан Индивидуалност Керамика С Чиния Професия за Жени, Мъже, Подаръци с Пост?

Йоркшир Териер Сладък йоркширски Териери DogCustom Снимка Декоративна Чиния от Костен Порцелан Индивидуалност

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

керамикаПовърхността е гладка, нежна, красива и здрава.Можете да го поставите в триизмерна форма, да се постави на маса с поставка или да се мотае.Самозалепващи подвесная конструкция, лесно се обработва, не оставя следи по стената.Можете да настроите любимите си снимки.Декоративни панел с изискани модели, подходящи за декорация или за използване в дневни, кабинети, офиси, коридори, ресторанти, веранди, хотели, къщи за почивка и т. Тази декоративна чиния от костен порцелан се предлага в размери 6 см, 7 см. 8 инча, 10 инча, четири размера по ваш избор.Тази керамична декоративна чиния отпечатани от едната страна, а непечатная страна е бяла.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Повърхността е гладка, нежна, красива и здрава.Можете да го поставите в триизмерна форма, да се постави на маса с поставка или да се мотае.Самозалепващи подвесная конструкция, лесно се обработва, не оставя следи по стената.Можете да настроите любимите си снимки.Декоративни панел с изискани модели, подходящи за декорация или за използване в дневни, кабинети, офиси, коридори, ресторанти, веранди, хотели, къщи за почивка и т. Тази декоративна чиния от костен порцелан се предлага в размери 6 см, 7 см. 8 инча, 10 инча, четири размера по ваш избор.Тази керамична декоративна чиния отпечатани от едната страна, а непечатная страна е бяла.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.декоративна чиния от костен порцелан, декоративна чиния от британския костен порцелан, декоративна чиния с принтом от костен порцелан, чиято декоративна украса, ръчно изработени, декоративни орнаменти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Стикери за Лаптопи, Офис Светлинно Прозорец Уединение на прозореца Едностранно Стъклени Предаване Етикети Бесклеевые Хоризонтални

BGN 0.33

[Лекота на инсталиране на] – Просто следвайте 6 стъпки, за да завършите инсталациятаЗа монтаж на лепило �

Новини