• New
LHLLHL Ретро Радио под Формата На Въртяща се Музикална кутия за Бижута Креативна Забавната Музикална Ковчег Музикална Кутия За Съхранение на Бижута Детски Рожден Ден

LHLLHL Ретро Радио под Формата На Въртяща се Музикална кутия за Бижута Креативна Забавната Музикална Ковчег Музикална

Оценка на продукта:
BGN 195.69

Сума
В магазина

1 Ръчно завъртане, е механична музикална ковчег, работеща без батерия, удобен и лесен за използване.Когато започва да звучи музика, кукла началото на кружиться и целувки назад-напред.След като часове приключи, ще можете да се насладите на прекрасна музика. Тази хубава класическа музика ковчег е във формата на радиото и две прекрасни кукли за целувки. В тази music box използва издръжлива пластмаса, който може да придружава децата през дълъг период от време. Тази музикална ковчег е с красив външен вид и музика. изискан дизайн, чудесна изработка, отличен за всеки колекционер музикални шкатулок. Благодарение на perfect компетентността и доброто качество, това е най-добрият подарък за деца, възрастни и стари хора на рождени дни, Коледа. Ръчно завъртане, е механична музикална ковчег, работеща без батерия, удобен и лесен за използване.Когато започва да звучи музика, кукла началото на кружиться и целувки назад-напред.След като часове приключи, ще можете да се насладите на прекрасна музика. Тази хубава класическа музика ковчег е във формата на радиото и две прекрасни кукли за целувки. В тази music box използва издръжлива пластмаса, който може да придружава децата през дълъг период от време. Тази музикална ковчег е с красив външен вид и музика. изискан дизайн, чудесна изработка, отличен за всеки колекционер музикални шкатулок. Благодарение на perfect компетентността и доброто качество, това е най-добрият подарък за деца, възрастни и стари хора на рождени дни, Коледа. Въртене на ръка, това е механична музикална ковчег, работеща без батерия, удобен и лесен за използване.Когато започва да звучи музика, кукла началото на кружиться и целувки назад-напред.След като часове приключи, ще можете да се насладите на прекрасна музика. Тази хубава класическа музика ковчег е във формата на радиото и две прекрасни кукли за целувки. В тази music box използва издръжлива пластмаса, който може да придружава децата през дълъг период от време. Тази музикална ковчег е с красив външен вид и музикален съпровод.

Основни свойства

Item Type:
Music Box
Material:
Plastic
Color:
Brown + Gold
Size:
Approx. 13x12x16cm
Weight:
Approx.382g/13.5oz
Package List:
1 x Music Box:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Ingenious unique design, exquisite appearance, creative ornament. :

Избор на купувачи

Новини