• New
Ретро-Дървени табели ELEtina/Военно-морския флот на САЩ - Добре дошли на борда! - Гордостта на услугата, Гордостта на историята на Нашия флот, за да гарантира на Нашия св?

Ретро-Дървени табели ELEtina/Военно-морския флот на САЩ - Добре дошли на борда! - Гордостта на услугата, Гордостта на историята

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

① 【Материал】 е Изработен от чисто масивно дървоВисококачествен печат на дървени таблетки. Размери : 8x12 см.Цвят : както е показано на фигурата.
② 【Предварително пробити дупки за по-удобно захващане】 само проста джутовую въже може да се мотае навсякъде у дома!Клинове или куки! .
③ 【Предимства】 Това е много популярен лого.Той има дизайн в ретро стил е водоустойчив, лесен за почистване и не избледнява. -Креативен, по-прост, стилен, изглежда по-възрастен, отколкото е в действителност.
④ 【Декорация на стените】 Подходящ за външна помещения, бар-клуб, кино, гараж, кухня, магазин, на двора, на път или у дома прекрасни работа.Много е подходяща за различни цели.Приятелски настроен на Деня на майката!Той също е много подходящ за рождени дни, Коледа, деня на баби и дядовци и други специални поводи!Това е идеалното допълнение или подарък за украса на дома! .
⑤ 【Качествено обслужване】 Бърза доставка в рамките на 1-2 дни.Ако трябва да се коригира, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас! 100% удовлетворенный услуга! . Име на продукта : Ретро дървена табела. Размер на продукта : 8x12 см. Ние сме професионален продавача декоративни означения : продуктът притежава пълен набор от функции, удобство и практичност, с висококачествени материали, с уникален дизайн и професионален графичен дизайн. Среда в Деня на майката!Той също е много подходящ за провеждане на рождени дни, Коледа, церемонии в чест на деня на баба и дядо или друг вид подаръци, колекционерски и други специални поводи!Това е идеалното допълнение или подарък за украса на дома!Създаване на проста и стилна обстановка. ≕ Ако имате нужда от настройка, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас!Ние осигуряваме 100% перфектно сервизно обслужване. 100% задоволително обслужване! ≕Можете да осветява живота си оттук - има повече възможности, за вас винаги ще има един!☛Можете да кликнете върху бутона "Добави в количката", за да си купя веднага! ≕Забележка : Ако при нормални обстоятелства се наблюдава малка разлика в цвета, значи, нашият лого, разработени в процеса на боядисване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Тенис топката Автомобилни Висящи Украшения Персонализирани Кристални Решетки Огледално Декорация Аксесоари (Любов/Елипса/Шестоъгълник)

BGN 10.79

СтъклоПроизведено в САЩ или са внесени 【Три форми на】 : Персонализиран автомобилен ключодържател се п�

Новини