• New
Детска художествена рамка iRahmen черен на цвят, с отвор отпред, изработени от закалено стъкло, 9x12 сменяеми рамки за детски творби - хоризонтален и вертикален формати (?

Детска художествена рамка iRahmen черен на цвят, с отвор отпред, изработени от закалено стъкло, 9x12 сменяеми рамки за детски

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Рамка за креативността】 Докато рамка все още виси на стената, магнитен превключвател на рамката дава възможност за лесно отваряне и затваряне на нея!Отворете вратата на фурната рамка с еластични джапанки вътре за обзавеждане за съхранение на произведения на изкуството на вашето дете 【Материал】 Дървена рамка с не съдържащи олово закалено небьющимся стъкло, което осигурява ясен преглед на произведения на изкуството.Не се притеснявайте за това, че детето ви ще получи травма, заради счупено стъкло. 【Преден отвор с капацитет 100 листа】Дебелината на рамката е 0,82 инча, и в нашата рамка може да се съхранява около 50-150 произведения на изкуството, в зависимост от дебелината на хартия, което е два пъти повече от капацитета на обичайните рамки. 【Използване и показване на】 Идеално място за художествени произведения с размери 8,5x11 инча с мат или 9x12, без подложка; край на дупка на килима е 8,2x10,7 инча.Подвесное обзавеждане дава възможност за показване на рамка за хоризонтално и вертикално, подвешивая я на стената. 【Опаковъчна хартия】 Всички рамки са опаковани в отделен пакет с пузырьковым покритие, а на всички ъгли на рамката затворени защитен сядане вътре в обикновени кутии, за да се запазят всички рамки в перфектно състояние.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини