• New
Изчистена и стилна Голяма купа за рамена WYBW, колекция от керамични мисок за ориз, Купа за супа от боб, Може да се мие в миялна машина и микровълнова печка, Десерт, сал?

Изчистена и стилна Голяма купа за рамена WYBW, колекция от керамични мисок за ориз, Купа за супа от боб, Може да се мие в

Оценка на продукта:
BGN 23.50

Сума
В магазина

☆ : Е изработен от керамика, не съдържа олово и кадмийАвтентична Керамична Купа за ориз, Микровълнова печка, Фурна, фризер и Съдомиялна машина Safe. ☆ правилния размер : Нашата купа за ориз побира 9,2 унция, което е като път, подходящ по размер.Можете да ядете ориз и салата лесен и удобен начин. ястия, които готвят у дома, по нищо не се различават от ястия в луксозния ресторант. ☆ Многоцелеви : може да се използва в домакинствата, ресторантите, магазините и т. Елегантен дизайн, несъмнено ще впечатли вашето семейство и гости. ☆ идеален подарък : идеално семейство и приятели в нов дом, сватби, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година, абитуриентски, бизнес или почти всички дейности. ☆ Се нанася на : идеален за приготвяне на gruels, ориз, супи, основни ястия, гарнитури, дори и на салати, сладолед, десерти и закуски или всичко, което ви харесва. ☆ : Е изработен от керамика, не съдържа олово и кадмий.Автентична Керамична Купа за ориз, Микровълнова печка, Фурна, фризер и Съдомиялна машина Safe. ☆ правилния размер : Нашата купа за ориз побира 9,2 унция, което е като път, подходящ по размер.Можете да ядете ориз и салата лесен и удобен начин. ястия, които готвят у дома, по нищо не се различават от ястия в луксозния ресторант. ☆ Многоцелеви : може да се използва в домакинствата, ресторантите, магазините и т. Елегантен дизайн, несъмнено ще впечатли вашето семейство и гости. ☆ идеален подарък : идеално семейство и приятели в нов дом, сватби, Ден на майката, Ден на бащата, Коледа и Нова година, абитуриентски, бизнес или почти всички дейности. ☆ Се нанася на : идеален за приготвяне на gruels, ориз, супи, основни ястия, гарнитури, дори и на салати, сладолед, десерти и закуски или всичко, което ви харесва. ☆ висококачествена японска керамични съдове може да служи на семейството и гостите ☆ с тези красиви мисками вашите домашни ястия ще бъдат подобни на вечеря в изискан ресторант ☆ Красива керамична купа за ориз - това е модерна и прибори за готвене, подходяща за всички, които обичат традиционната и съвременна азиатската и японска кухня ☆ Ако ви харесва съдове в японски стил, то този комплект керамични мисок ще ви представя съвсем други усещания ☆ е Много подходящ за приготвяне на ориз с къри, мюсли, супи, салати, гарнитури, десерти, ядки, плодове и други ястия,☆ Параметри : Материал : керамика Стил : японски Приложение : къща, клуб, хотел, ресторант☆ Пакет включва : 2 * Керамична купа за ориз.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини