• New
Инструмент за Изрязване на френската кожата, Инструмент за Бродерия Направи си сам, Инструмент За Вдаването на Кожата, Кромкообрезной Машина За заваряване (10 мм), К?

Инструмент за Изрязване на френската кожата, Инструмент за Бродерия Направи си сам, Инструмент За Вдаването на Кожата,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Инструмент за източване на кожени кантове лек и портативен, лесен за носене, което ви позволява да го вземете със себе си навсякъдеОбща корона нож с две радианами, за да се избегне неравномерной дебелината на кората.Подходящ за косо рязане кожени кантове, премахване на дебелината на кожата и производство на кожени съединителните глави.Правим светло-тъмната част на кожата е по-тънка.Обикновено се използва навсякъде в кожена обратната страна.Инструмент за източване на ръба на leathercraft е изработен от неръждаема стомана и има красива дървена дръжка, която приляга перфектно в ръката.Инструмент за източване на кожени кантове лек и портативен, лесен за носене, което ви позволява да го вземете със себе си навсякъде.Обща корона нож с две радианами, за да се избегне неравномерной дебелината на кората.Подходящ за косо рязане кожени кантове, премахване на дебелината на кожата и производство на кожени съединителните глави.Правим светло-тъмната част на кожата е по-тънка.Обикновено се използва навсякъде в кожена обратната страна.Инструмент за източване на ръба на leathercraft е изработен от неръждаема стомана и има красива дървена дръжка, която приляга перфектно в ръката. му е удобно да се взема със себе си навсякъде. Подходящ за косо рязане кожени ръбове, източване на дебелината на кожата и производство на кожени съединителните глави. Общи лопаточная корона с две радианами, за да се избегне неравномерной дебелина отслаивания.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кожа Материал на острието : сандалово дърво и стомана Ширина на острието : 4 мм, 6 мм, 8 мм, 10 мм (по избор) Цвят на дръжката : черен Обща дължина : прибл. 165 мм / 6,5 инча съдържание на Пакета : 1 х кожен острието Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Leather Edger
Material:
Sandalwood & Steel
Blade width:
4mm, 6mm, 8mm, 10mm (optional)
Handle Color:
Black
Total length:
Approx. 165mm / 6.5in
Package List:
1 x Leather Edger:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calib ed same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на купувачи

Новини