• New
ZYAMY 10 бр. Листа от Пчелен Восък 5,1 x 3,5, Натурална Восъчен Рамка за Кошера, Обзавеждане за Пчеларство за Бродерия, Производство на Свещи, Смазочно масло и Полиране на М?

ZYAMY 10 бр. Листа от Пчелен Восък 5,1 x 3,5, Натурална Восъчен Рамка за Кошера, Обзавеждане за Пчеларство

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Пакетът включва : 10 x Листа от пчелен восъкИзползва се за извличане на естествен пчелен восък от кошерите.Пчелният восък с отлични качествени и сигурни и надеждни за използване.Използва се чист натурален пчелен восък, който е безопасен, нетоксичен и не дразни кожата.Това е необходимо и отлично оборудване за пчеларите.Параметри : Продукт : Лист пчелен восък Размер : 5,1 "x 3,5" Материал : естествен пчелен восък Помещение и включва : 10 листа пчелен восък, всяко основата на гнездото отдели защитна хартия, за да попречи на взаимодействието между съседни основи на гнездото.Умерено мек и твърд, осигуряваща добра среда на обитаване за пчелите; препоръчително пчелари за бърза скорост на гнездене и висок добив на мед. 100% пчелен восък за защита от студ и топлина.Естествен материал-чист цвят на пчелен восък, лесен за използване, спомага за растежа на пчелите, е незаменим инструмент за пчеларите.Той е подходящ за производството на изделия от ръчно изработени свещи, смазочно масло и полиране на мебели.Той може да подобри текстурата и блясък мебели, лесно се поддава на въздействието на влага и има функция за защита от напукване.

Основни свойства

Product:
Beeswax Sheet
Size:
5.1 x 3.5
Material:
Natural Beehive Wax
Package includes:
10 x Beeswax Sheets
Each nest base is separated by protective paper to prevent interaction between adjacent nest bases.:
Moderate soft and hard, providing a good environment for bees; It is recommended by bee farmers for its fast nesting speed and high honey yield.:
100% beeswax to resist cold and hot seasons. Pure color natural material beeswax, easy to use, conducive to the growth of bees, is an essential tool for beekeepers.:
It is suitable for handicrafts, candle making, lubricating oil, and furniture polishing. It can increase the texture and luster of furniture, is not easy to affect by moisture, and has an anti-crack function. :

Избор на купувачи

Новини