• New
AYNEFY Хартия За Квиллинга, Хартия За Квиллинга 3 мм 600 Ленти Хартия за Квиллинга Направи си сам с Ширина 3 мм, Чист Цвят, Хартия за Оригами, Декорация за Бродерия (Черен)

AYNEFY Хартия За Квиллинга, Хартия За Квиллинга 3 мм 600 Ленти Хартия за Квиллинга Направи си сам с Ширина 3 мм, Чист Цвят,

Оценка на продукта:
BGN 41.93

Сума
В магазина

【Висока пластичност】 Хартия за квиллинга Черно, скручивая ленти от хартия и давайки им различни форми, проявете таланта си и се наслаждавайте на процеса квиллинга 【Приложимостта на】 Хартия за квиллинга се използва за декоративни някои и друга декоративна опаковка. 【Хартия за Квиллинга със собствените си ръце】 Можете да създавате своята работа в съответствие със собствените си идеи.От тези цветни книжа за квиллинга можете да ставам всяка форма, какво искате. 【Достатъчно】600 ивици хартия за квиллинга, това е достатъчно за създаване на масите на работа. 【Най-добрият избор】 Страхотна рана за децата, тъй като черна хартия за квиллинга развива у тях малък мотор и е отлично средство за тренировка на визуално-моторна координация.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини