• New
16 Бр. Инструменти За Скулптура от Глина, Набор от Инструменти за Скулптура от Керамика findTop, Набор от Инструменти за Скулптура, Инструменти За Моделиране, Текстурир?

16 Бр. Инструменти За Скулптура от Глина, Набор от Инструменти за Скулптура от Керамика findTop, Набор от Инструменти за Скулптура,

Оценка на продукта:
BGN 5.66

Сума
В магазина

1 x Върха на копието и извит инструмент 1 х Изогнутое нож и голяма върха на копието. 1 x Ъглово и извит инструмент. 1 х Върха на игла и извити плосък инструмент. 1 х Леко раздвоен и извити плосък инструмент. 1 х инструмент за метални телени четки. 1 х инструмент за пробиване сол и черен пипер. 1 х Върха на игла и извит инструмент. 1 x Извит инструмент с линия. 1 x Инструмент за ликвидация. 1 х Леко раздвоен инструмент с върха на копието. 3 x дървени скулптурни на ножа. 1 x Инструмент за създаване на двустранна линия. 1 х инструмент за дървена игла.КАЧЕСТВО : Фаянс, инструменти за скулптура са изработени от неръждаема стомана и дърво за много години употреба, гладки, здрави и леки, което предоставя лесен захват и лекота на използване.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Набор от керамика инструменти има малко тегло, позволяващо фина ограничаване, точност и ефективност.Двустранен дизайн на инструменти за скулптура от глина, подходяща за най-различни форми, което прави вашата работа по-гъвкава.Пълно задоволяване на нуждите на различни занаятчийски проекти в различни творчески ефекти.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашите керамика инструменти са невероятно разнообразие от форми, и те са полезни във всички видове ръчно творчество, също така широко се използват за печат, генериране на всички цифри са ръчно изработени, смесване и даване на форма, подкрашивания, украса на ястия и нийл арт.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Най-търсените основни инструменти за керамика /дърворезба.Ако вашите приятели са пристрастени към дърворезба на глината, набор от инструменти за diy от глина - идеалният избор, за да изберете подходящия подарък.В комплекта са включени : 16 опаковки керамика инструменти с различна големина и форма за всички ваши нужди в работата с глина, е идеално за рязане, разцепване, скулптура, изглаждане, почистване и много други.Ако не сте доволни от продукт или има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас и ние ще решим им за вас.Материал : Дърво, Метал Размер : както е показано Брой : 16 бр.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини