• New
SEWACC 1920 Комплекти Нитове Аксесоари за Куфар Инструменти За Бижута Комплекти Орнаменти Пънк Нитове Шипове Чанта Шипове Чанта САМ Нитове Кюлоты Облекло, Аксесоари с ?

SEWACC 1920 Комплекти Нитове Аксесоари за Куфар Инструменти За Бижута Комплекти Орнаменти Пънк Нитове Шипове Чанта Шипове

Оценка на продукта:
BGN 34.87

Сума
В магазина

МеталниНит за чанти : добри за бижута колиета, чанти със собствените си ръце, обувки, якета и много други, за да се покаже вашият специален вкус и индивидуалност.Производство на игли с ръцете си : Отлично качество на изработка, красив цвят, подходящ за професионална и лична употреба.Шипове в стил пънк собствените си ръце : Набор от копчета се различава стабилни характеристики, висока производителност, както и по-голяма надеждност, лекота на инсталиране и да се сваля.Набор от копчета с ръцете си : Всички нитове и инструменти внимателно поставени в прозрачна кутия за съхранение, така че да можете лесно да намерите желания от вас размер и цвят.Нит в стил пънк за чанти : нитове в стил пънк ще придадат на ваш продукт от кожата ретро и ретро-стил и ще бъде изискано украшение.Списък на пакетите 1920 x Комплекти нит 4 x Набор от инструменти 4 x кутия, 4 x Клещи Характеристики - Лесен монтаж, дори и да сте начинаещ, те определено ще е готино изглежда в проекта САМ. - Отлично и фино качество на изработка, красив цвят, подходящ за професионална и лична употреба Кожени Метални нитове. - Rivet в стил пънк подходящи за декорация на кожени дрехи, обувки, ризи, колани, чанти, шапки и така нататък метални и кожени нитове. - Този набор от копчета ще задоволи вашите нужди в различни проекти направи си САМ, може да добавите още сексапил към вашите изделия с шипове-нитове в стил пънк. - Цвят : аксесоари за обувки с нитове различни цветове - Приложения перфоратор осигурява бърз и лесен монтаж, дори и ако сте начинаещ в него, вие бързо ще се научи да го ползва. - Размер на кутията : около 13,00 X6,00 X1,50 см / 5,11 X2,36 X0 нитове "Направи си сам". - Материал : Набор от метални нитове Информация за стоки Набор от декоративни нитове изящна изработка и дизайн в стил пънк ще гарантира практичността и популярност.Изкуствени Тези нитове нитове за кожата са изработени от висококачествени материали, които издържат на продължителна употреба, притежават висока износоустойчивост, им е лесно да се деформира или се съборят.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини