• New
Homoyoyo Миниатюрни Мебели За Дома Миниатюрни Мебели 3шт Модел Куклен Декор Шевна която симулира Педала на Мини Озеленяване на Дом Машина вземе подножието Миниатюрни ?

Homoyoyo Миниатюрни Мебели За Дома Миниатюрни Мебели 3шт Модел Куклен Декор Шевна която симулира Педала на Мини Озеленяване

Оценка на продукта:
BGN 11.87

Сума
В магазина

Шевна машина за крака куклена къща : Можете да дадете на този красив и интересен модел облекло, пише на своите приятели, които харесват куклена къща, те ще бъдат щастливиМебели за куклена къща : С изискан детайл и фина обработка, добре направена и устойчив на повреди.Машина за моделиране за бродерия : Добре направен дизайн с високо имитация формата може да достави огромно удоволствие на децата.Моделиране на облекло инструмент с педала на : Можете да го украсят по свой вкус, малък, изискан и декоративен.Моделът мебели за куклена къща : Различава деликатен майсторство на изработката и специална форма, малко важен аксесоар за дома.Шевна машина за крака куклена къща : Можете да дадете на този красив и интересен модел облекло, пише на своите приятели, които харесват куклена къща, те ще бъдат щастливи.Мебели за куклена къща : С изискан детайл и фина обработка, добре направена и устойчив на повреди.Машина за моделиране за бродерия : Добре направен дизайн с високо имитация формата може да достави огромно удоволствие на децата.Моделиране на облекло инструмент с педала на : Можете да го украсят по свой вкус, малък, изискан и декоративен.Моделът мебели за куклена къща : Различава деликатен майсторство на изработката и специална форма, малко важен аксесоар за дома.Пратката включва 1 х мини-шевна машина Характеристики -чудесно за декор куклена къща и озеленяване, създаване на уютна и винтажную атмосфера Модел мебели за куклена къща. -Може да се използва като детски играчки, вътрешен и външен декор, изложби, училищното обучение и т. Ландшафтна педальная шевна машина. -Изработен от висококачествена сплав, безопасен и лесен, с дизайнерски интериор и портативен за украса на мебели куклена къща. -Размер : Около 6.26 инча Мебели за куклена къща. -С изискани детайли и тънка изработка на производство, добре направена и устойчив на повреди шевна машина за куклена къща. -Материал : Миниатюрен модел от сплав. -Цвят : Сребърен, черен Моделиране на шевна машина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини