• New
Zamihalaa 100 бр./лот Фазаньие пера за стабилизиране на параметрите 10-15 см Пилешки пера Направи си сам за производство на бижута, Аксесоари, Материали за Сватбена декорац?

Zamihalaa 100 бр./лот Фазаньие пера за стабилизиране на параметрите 10-15 см Пилешки пера Направи си сам за производство

Оценка на продукта:
BGN 23.89

Сума
В магазина

Ние предлагаме на клиентите си разнообразие от цветове и броя на изборНие продаваме всички цветове по отделно.Моля, изберете внимателно, преди пускането на вашата поръчка!Изделия имат типичен дизайн от пера, който можете да използвате за украса от пера, украшения от пера и бродерия от пера.Всички наши естествени пера.Можете да използвате красиво перо за направата на различни занаяти.Продукти, които са с типичен дизайн от пера могат да се използват за направата на украшения от пера, украшения от пера и бродерия от пера.Показаните по-долу Пера за отлични за всички видове занаяти.STF и гъвкави пера популярен за декориране на шапки и аксесоари за клипове със собствените си ръце!.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент с най-високия стандарт на обслужване на клиентите. щракнете върху КУПИ СЕГА, ако имате нужда от всяка помощ, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време./лот фазаньие пера за бродерия 10-15 см Пилешки пера "Направи си сам" за бижута и аксесоари Материал за сватбена декорация Размер : 4-6 инча / 10-15 см Име на продукта; кокоше перо, с червени връхчета на Цената съответства на размера; Цвят петна 10-15 см; естествен цвят, черно, червено, жълто, розово-червено, розово, озерно-синьо, кралско синьо, плодово-зелени, травянисто-зелено, лилаво и т. Определяне; перо, сценична парти, обработка на костюми за изказвания, аксесоари за направата на маски, пръчици за домашни любимци, ръчна изработка, материали за ловеца на сънища и т. Използването на : Аксесоари за производство на бижута от пилешки пера, със собствените си ръце, аксесоари за дрехи Специална декларация на Всички пера, които се продават в този магазин - това са естествени пера, всички са ръчно изработени и ръчно подбрани, така че неизбежно някои дефекти, леко избледняване на цвета и случайни малки грешки в размер на. (Когато правите измерване, моля, выровняйте резултат на измерване)Това е нормално състояние, надявам се да се разбере!Изискванията към продуктите са изключително високи, всеки от тях се стреми към съвършенство и не може да приеме разликата в цвят като цяло, моля, не поставяйте поръчката! ! !Благодаря ви за сътрудничеството!Разбира се, ние ще направим всичко възможно, за да контролира тези ситуации!Благодарим ви за разбирането! ! !Бележки за покупки, Ние обещаваме, че всички снимки са направени в естествената си форма, точно като тези и изпратени стоки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини