• New
1 бр. Дръжка с Маслена ролка с Кожен ръб, 5 цвята, 12,5 см, Апликатор За Лепене на дръжки с Боя, Инструмент за рисуване, Ръчна работа, Кожа, плавателни съдове - (Цвят: злате?

1 бр. Дръжка с Маслена ролка с Кожен ръб, 5 цвята, 12,5 см, Апликатор За Лепене на дръжки с Боя, Инструмент за рисуване,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Цвят : златенДръжка с маслен валяк с кожена ръба.Това е един добър инструмент за вашите работи от кожата.Просто нанесете необходимото количество масло за дръжката и прекарайте върха на ръба на изкуствена кожа.Дръжка с маслен валяк с кожена ръба.Това е един добър инструмент за вашите работи от кожата.Просто нанесете необходимото количество масло за дръжката и прекарайте върха на ръба на изкуствена кожа.Характеристики : 100% .Дръжка с маслена ролка по ръба на кожата Е добър инструмент за работа с кожата. Просто нанесете необходимото количество масло за дръжката и прекарайте върха на ръба на кожата.Удобни печатни аксесоари за кант кожени кантове, лесни за използване, могат да се използват за печат върху различни проекти от кожата.Технически характеристики : Дръжка с маслена ролка с кожена ръба Обща дължина : прибл.12,5 см / 4,92 инча Употреба : кожен занаят, Цвят : сребрист, зелен, син, червен, златен (по избор) Осъществяване списък : 1 х писалка с маслена ролка с кожена ръба на Бележки : 1. Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Благодаря ви, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван и не можем да издадем неговите Характеристики на продукта : Материал : /Номер на модел : Дръжка с маслена ролка за кожени кантове Произход : Китай.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини