• New
2 бр. Перфоратор с една Дупка - Ръчен Перфоратор, 45 Стоманени Клещи за Пробиване на Хартията за Дрехи с Диаметър 6 мм за вашия Офис, Училище, Занаяти, Производство на К?

2 бр. Перфоратор с една Дупка - Ръчен Перфоратор, 45 Стоманени Клещи за Пробиване на Хартията за Дрехи с Диаметър 6 мм за вашия

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

1 Клещи за пробиване на облекла от висококачествен материал - ръчни тренировки за хартия, произведени от стомана материал № 45, с висока твърдост и добра шок вискозитет, от твърд материал, здрави и трайни, способни да гарантира продължително приложение, с метален блясък, им е лесно да се съборят или да се деформира, отлични инструменти за пробиване. перфоратор с една дупка Лесен за употреба, Професионален дизайн перфорационной глави с един дупка, концентрирана точка усилия, пробивание по-бързо и без усилия.Благодарение на рычажному механизъм той притежава висока проникваща способност и за създаване на идеална дупки не изисква твърде много усилия. Клещи за пробиване на хартията за дрехи от стомана 3,45 Удобен за хващане - Тънка дъговидна ръкохватка е проектирана така, че да му е лесно да държат на външния вид гланц, ръкохватка надеждно закрепена и да не се плъзга по време на работа.Лесно вземе и задържи, дизайн на добра форма, не се притеснявайте за царапинах. Широко приложение за ръчно удар - той е подходящ за пробиване на отвори в различни материали.Обикновено се използва при изготвяне и проверка на пластини за дрехи, ножове ножове за опаковки и други операции, както и може да се използва за пробивания на отвори в сертификатите, картички, вывесках и т.100% Добро обслужване на клиентите-Ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или draw, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодаря ви за покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот. Клещи за пробиване на облекла от висококачествен материал - ръчни тренировки за хартия, произведени от стомана материал № 45, с висока твърдост и добра шок вискозитет, от твърд материал, здрави и трайни, способни да гарантира продължително приложение, с метален блясък, им е лесно да се съборят или да се деформира, отлични инструменти за пробиване. перфоратор с една дупка Лесен за употреба, Професионален дизайн перфорационной глави с един дупка, концентрирана точка усилия, пробивание по-бързо и без усилия.Благодарение на рычажному механизъм той притежава висока проникваща способност и за създаване на идеална дупки не изисква твърде много усилия. Клещи за пробиване на хартията за дрехи от стомана 3,45 Удобен за хващане - Тънка дъговидна ръкохватка е проектирана така, че да му е лесно да държат на външния вид гланц, ръкохватка надеждно закрепена и да не се плъзга по време на работа.Лесно вземе и задържи, дизайн на добра форма, не се притеснявайте за царапинах. Широко приложение за ръчно удар - той е подходящ за пробиване на отвори в различни материали.Обикновено се използва при изготвяне и проверка на пластини за дрехи, ножове ножове за опаковки и други операции, както и може да се използва за пробивания на отвори в сертификатите, картички, вывесках и т.

Основни свойства

Item Type:
Single Hole Punch
Opening Span:
Approx. 25mm / 1in
Hole Number:
1
Type:
Hand-held
Punching Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in round hole
Application:
Used in clothing pattern making and proofing, packaging knife edge, etc., and can also be used for punching documents, cards, signs, etc.
Package List:
2 x Single Hole Punch:

Избор на купувачи

Новини