• New
WXYNHHD 1 Ролка Червена хартия Xuan Fine Red САМ Blank Decor Подарък Книга за Kupletov Хартия за калиграфия (Цвят: черен)

WXYNHHD 1 Ролка Червена хартия Xuan Fine Red САМ Blank Decor Подарък Книга за Kupletov Хартия за калиграфия (Цвят:

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

- Материал с помощта на помпа, естествен и безопасен, можете да го използвате с доверие - Добро качество на изработка, много подходящ за използване с мастило, не причинява виене на свят. - Подходящ за празнуване на Нова година, на празника на Пролетта, сватба и други важни събития. - Мека и нежна хартия, която ви позволява по-добре да напишете двустишие. - Много удобно, за да изрежете всякакъв размер, тъй като ви харесва да пиша. - Материал с помощта на помпа, естествен и безопасен, можете да го използвате с доверие. - Добро качество на изработка, много подходящ за използване с мастило, не причинява виене на свят. - Подходящ за празнуване на Нова година, на празника на Пролетта, сватба и други важни събития. - Мека и нежна хартия, която ви позволява по-добре да напишете двустишие. - Много удобно, за да изрежете всякакъв размер, тъй като ви харесва да пиша. - Материал с помощта на помпа, естествен и безопасен, можете да го използвате с доверие.- Добро качество на изработката, много подходящ за използване с мастило, не причинява виене на свят.- Подходящ за празнуване на Нова година, на празника на Пролетта, сватба и други важни събития.- Мека и нежна хартия, която ви позволява по-добре да напишете двустишие.- Много е удобно за вас нарязани всякакъв размер, тъй като ви харесва да пише.- Материал : целулоза.- Размер : приблизително. 1 ролка червена хартия Xuan.

Основни свойства

Избор на купувачи

ОРИГИНАЛЕН Ръкав Ножици Обвивка Защитни Кожени Ножици Калъф Протектор Цветни Шевни Ножици Обвивка Преносим Инструмент За почистване

BGN 0.33

Тези стилни калъфи осигуряват отлична защита на вашите ножици, когато те не се използватТова е един доб�

Новини