• New
Мяухаус Надраскване Арт Дъгова Рисувани Хартиени животни, Занаяти, Женски Хобита, Гравиране, Художествена Дъска за Рисуване за възрастни и Деца, набор Подарък за р?

Мяухаус Надраскване Арт Дъгова Рисувани Хартиени животни, Занаяти, Женски Хобита, Гравиране, Художествена Дъска за Рисуване за

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Предпоставка включва】 : 4 x карта за рисуване с нулата 16x11,2 инча, 1 х писалка за рисуване, 1 х чиста четка, 1 х червена презрамки, 1 х празна дъска, 4 х дървени стилус 【Идеален избор за подарък на】 Изделия от хартия за рисуване с драскотини имат ярки цветни модели, скрити под матово покритие, се проявяват при обикновен нанася драскотини, не се нуждаят от пигменте, за разлика от традиционната живопис, при която лесно пачкается детски дрехи.Картини с дъга драскотини в красива опаковка - чудесен подарък за всички : родители, тийнейджъри, деца, приятели. 【Развитие на интерес】 Стартов комплект за рисуване, развивающий интерес на детето или възрастен за живопис - добър избор, клас на рукоделию със собствените си ръце за ученици, показваща своите артистични умения в рисувах с нулата.Включете детски рисунки в рамка. отлично упражнение на декоративно-приложен изкуство за деца или възрастни художници. 【Помага за облекчаване на стреса】Когато сте нервен, ядосан или разстроен, можете да опитате да се отпуснете налягането на соскребаемую боя.Тази картина с скретчем - точно това, което търсите, лек и без стрес.Най-добрият начин за облекчаване на стреса, когато приключите работа. 【Декорация на дома,】 Когато приключите работата си и да вземете само един рамка за снимка, можете да го дари приятели или роднини, те ще бъдат щастлив и изненадан, и да виси на стената на собствения си дом, това ще бъде чудесна декорация. 【Предпоставка включва】 : 4 x карта за рисуване с нулата 16x11,2 инча, 1 х писалка за рисуване, 1 х чиста четка, 1 х червена презрамки, 1 х празна дъска, 4 х дървени стилус. 【Идеален избор за подарък на】 Изделия от хартия за рисуване с драскотини имат ярки цветни модели, скрити под матово покритие, се проявяват при обикновен нанася драскотини, не се нуждаят от пигменте, за разлика от традиционната живопис, при която лесно пачкается детски дрехи.Картини с дъга драскотини в красива опаковка - чудесен подарък за всички : родители, тийнейджъри, деца, приятели. 【Развитие на интерес】 Стартов комплект за рисуване, развивающий интерес на детето или възрастен за живопис - добър избор, клас на рукоделию със собствените си ръце за ученици, показваща своите артистични умения в рисувах с нулата.Включете детски рисунки в рамка. отлично упражнение на декоративно-приложен изкуство за деца или възрастни художници. 【Помага за облекчаване на стреса】Когато сте нервен, ядосан или разстроен, можете да опитате да се отпуснете налягането на соскребаемую боя.Тази картина с скретчем - точно това, което търсите, лек и без стрес.Най-добрият начин за облекчаване на стреса, когато приключите работа. 【Декорация на дома,】 Когато приключите работата си и да вземете само един рамка за снимка, можете да го дари приятели или роднини, те ще бъдат щастлив и изненадан, и да виси на стената на собствения си дом, това ще бъде чудесна декорация. - Насладете се на арт-терапия, намаляване на стреса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини