• New
DOITOOL Backsplash Плочки 2 елемента Занаятчийски Стъклени Декорации Мозаечни Форми Нежна G Натрошени Керамични Форма на Diy Чипс Керамични Камъни Проекти Цветове, Разнообр?

DOITOOL Backsplash Плочки 2 елемента Занаятчийски Стъклени Декорации Мозаечни Форми Нежна G Натрошени Керамични Форма на Diy

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

ТЕРАКОТНИ ПЛОЧКИ на ЕДРО -Дизайн на потребителски размер за по-лесно нанасяне и не изисква зазубривания, просто свободно да се прилагатУКРАСА от КЕРАМИКА - Може да изпратите на своите приятели или близки роднини като подарък за нов дом, тя е подарък.МОЗАЙКА НЕПРАВИЛНИ форми -материали, които лесно се надраска, и те могат да ви служат дълго време.МОЗАЙКА ПЛОЧКИ със собствените си ръце - трябва да го купите и да се насладите на ръчна работа с членовете на вашето семейство.Глазурованная мозайка - различни цветове е добър избор за мозайката на изкуството и украса на вашия дом, градина, парк и така нататък.ТЕРАКОТНИ ПЛОЧКИ на ЕДРО -Дизайн на потребителски размер за по-лесно нанасяне и не изисква зазубривания, просто свободно да се прилагат.УКРАСА от КЕРАМИКА - Може да изпратите на своите приятели или близки роднини като подарък за нов дом, тя е подарък.МОЗАЙКА НЕПРАВИЛНИ форми -материали, които лесно се надраска, и те могат да ви служат дълго време.МОЗАЙКА ПЛОЧКИ със собствените си ръце - трябва да го купите и да се насладите на ръчна работа с членовете на вашето семейство.Глазурованная мозайка - различни цветове е добър избор за мозайката на изкуството и украса на вашия дом, градина, парк и така нататък.Осъществяване на списък 1 опаковка x керамични фрагменти от мозайки с ръцете си Характеристики - Лесен за употреба, отличен за diy или други поделочных проекти, такива като градина път, на пода в банята и т. Мозайка, плочки за декорация. - Различни цветове е добър избор за мозайката на изкуството и украса на вашия дом, градина, парк и така нататък за сватбена маса. - Безопасен материал и прави ръбове, безопасни и лесни за мозайката асортимент САМ crafts mosaic. - Добър материал, много издръжлив, може да ви служи като стъклена мозайка плочки дълъг период от време. - Ярък цвят и грешен външен вид може да ви донесе щастливо време за извършване на витражных стъклени мозаичных плочки. - Материал : Пълнител керамични вази.Описание Товарамозаическая плочки обемни форми с неправилна форма и ярки цветове, подходяща за занаяти собствените си ръце.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини