• New
6 бр./компл. Професионален Перфоратор за фабрика за щавене на кожи занаяти Направи си сам, V-Образен Перфоратор за Колан, Клас Машина за Битови Шевни на Кожата (15-40 мм)

6 бр./компл. Професионален Перфоратор за фабрика за щавене на кожи занаяти Направи си сам, V-Образен Перфоратор за

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Гуманизирующий дизайн : Завършен в полукръгла форма, идеален за изрязване на кожа на ръба на 1/2 кръг, издръжлив и лесен за употребаИнструменти, преносими, лесни и имат малко тегло.Подходящи за портфейла, опаковки, картички, дълги къси скоби, клипове и много други неща.Приложимост и размер : 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм. са Много остри и се използват за пробивания V-образни края на каишка /мрежи.Висококачествен материал : Изработен е от здрава стомана е здрава и лесна за употреба, е подходящ за професионални майстори и любители.Предупреждение забележка : Моля, обърнете внимание на остър ръб на инструмента при изпълнение на дърворезба.Моля, сложи го на сухо място, когато не ги използвате.На ръба на остър инструмент, моля, дръжте го далеч от деца.Пратката включва : 1 комплект от 6 бр. Набор от инструменти за пробиване на кожата. Работа с филе в различни места, ви дава перфектен професионален края на каишка Моля, обърнете внимание на остър ръб на инструмента при използването му.Гуманизирующий дизайн : Завършен в полукръгла форма, идеален за изрязване на кожа на ръба на 1/2 кръг, издръжлив и лесен за употреба.Инструменти, преносими, лесни и имат малко тегло.Подходящи за портфейла, опаковки, картички, дълги къси скоби, клипове и много други неща.Приложимост и размер : 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм. са Много остри и се използват за пробивания V-образни края на каишка /мрежи.Висококачествен материал : Изработен е от здрава стомана е здрава и лесна за употреба, е подходящ за професионални майстори и любители.Предупреждение забележка : Моля, обърнете внимание на остър ръб на инструмента при изпълнение на дърворезба.Моля, сложи го на сухо място, когато не ги използвате.На ръба на остър инструмент, моля, дръжте го далеч от деца.Пратката включва : 1 комплект от 6 бр. Набор от инструменти за пробиване на кожата. Работа с филе в различни места, ви дава перфектен професионален края на каишка Моля, обърнете внимание на остър ръб на инструмента при използването му.

Основни свойства

Material:
45# steel
Color:
silver
Surface treatment:
precision polishing
Quantity:
6PCS
Weight:
310g
Length:
about 95 mm /3.74inch
Size:
15mm/0.59inch, 20mm/0.79inch, 25mm/0.98inch,
        30mm /1.18inch,  35mm/1.38inch,  40mm/1.57inch :
Package list:
6 x  V Shape Cutter Punch :
Note:
Due to manual measurement, please allow 1-3mm differs.:
Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :
  :
  :

Избор на купувачи

Новини