• New
Аксесоари за кукли за Съхранение на Главата и тялото на Куклата Силна от неръждаема Стомана Аксесоари Място За Кукли Кръгла Тава за Кукли (Поставка за главата + кук?

Аксесоари за кукли за Съхранение на Главата и тялото на Куклата Силна от неръждаема Стомана Аксесоари Място За Кукли

Оценка на продукта:
BGN 31.73

Сума
В магазина

Характеристики : Куки, специално използвани за окачване на вашата кукла, са прости и блестящ решение за съхранение на вашата кукла, много практичен Материал : Изработен е от неръждаема стомана, здрава поставка, предназначена за дълъг период от време.Лесна употреба : Инструкции за инсталиране ясна, с помощта на инструкциите за инсталиране, приложени към опаковката на продукта, можете да бързо да завърши монтаж или демонтаж.Включва : Пратката се доставя с един плетене на една кука и една поставка за главата, можете да го инсталирате бързо и лесно. Гаранция за 100% удовлетвореност на : Нашият екип се стреми към 100% удовлетвореност на клиентите с предоставената от производителите на доживотна гаранция.Ако изпитвате проблем с нашите продукти, свържете се с нас и ние ще бъдем много щастливи да реши вашите проблеми.Материал : Неръждаема стомана.Диаметър на болта : 16 мм /0,62 инча. Количество : една кука и една поставка за главата.В комплекта : Кука (2 опаковки) и една поставка за главата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Обичай Електрически Корпоративна Ютия За Дърво/Храна/Дърводелски/Месо/Кожа/Печене, Термоштамп по поръчка/Дизайнерски Печат/Обичай

BGN 0.33

@Прост : нагрява с електрически ток, не е необходимо да се затопли на огъня, спестяване на време и лекота �

Новини