• New
ABOOFAN 4шт Епоксидни Форма За Украса на Кексчета Силиконови Форми за Смола Форми за Шоколадови Бонбони Силиконови Закуски Силиконови Форми за Шоколад празни приказк?

ABOOFAN 4шт Епоксидни Форма За Украса на Кексчета Силиконови Форми за Смола Форми за Шоколадови Бонбони Силиконови Закуски

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Настолна костенурка : Изработен от силиконов материал , гъвкава и множество удобна за използване, и е лесен век Епоксидна смола от животински произход : Сложна технология на производство придава устойчивост на износване и устойчивост на счупване.Силиконови форми за охлюв празни приказки : Това е отлична форма за извършване на декоративно украшение.С помощта на тези продукти можете да направите подобни на живи костенурки.Епоксидни форми за занаяти собствените си ръце : Сложна технология на производството им придава висока устойчивост на износване и устойчивост на счупване.Епоксидни форми за леене : Те се различават тънък качество на изработка и на разумна цена, много икономични и практични.Настолна костенурка : Изработен от силиконов материал , гъвкава и множество. удобна за използване, и е лесен век Епоксидна смола от животински произход : Сложна технология на производство придава устойчивост на износване и устойчивост на счупване.Силиконови форми за охлюв празни приказки : Това е отлична форма за извършване на декоративно украшение.С помощта на тези продукти можете да направите подобни на живи костенурки.Епоксидни форми за занаяти собствените си ръце : Сложна технология на производството им придава висока устойчивост на износване и устойчивост на счупване.Епоксидни форми за леене : Те се различават тънък качество на изработка и на разумна цена, много икономични и практични.Кръст Бод Пакет включва 4 бр. x 1 × Силиконови форми Характеристики - Цвят : син Костенурка DIY Форма -Материал : Силикон леене със собствените си ръце -Размер : 8.14 X0 Костенурка Прави форми. - Във формата на костенурка това може да ви помогне лесно да се направи нежна и блестяща черепашью поделку от силиконови форми за охлюв празни приказки. - Изработен е от висококачествени силиконови материали, сигурен, гъвкав, практичен им е лесно да се ползват и почистване на морската костенурка. - Можете също да използвате пигменти, блестяща захар или всяко друго бижу, което ви харесва, за да направи уникални форми за занаяти собствените си ръце.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини