• New
Hooe England™ Seed Phrase хладилно Съхранение е Много Голям Портфейл с Мед Метална Плоча Външен Биткоин Крипто Мнемоничен Набиране за гръб, Думи с Електрическа Гравировальн?

Hooe England™ Seed Phrase хладилно Съхранение е Много Голям Портфейл с Мед Метална Плоча Външен Биткоин Крипто Мнемоничен

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

МНОГО ГОЛЯМА табела - Нашата криптографски медна плоча с размери 100 мм х 100 мм x 2 мм и има по-големи размери в сравнение с други традиционни първоначалните плочи за выгравирования мнемонични думи-пароли, съответстващи на цифритеСъвместим с всички портфейли bip39 : поддържа до 24 мнемонични начални фрази от ledger, стандарт Trezor.Никакво участие на трети лица : бъдете свой банка.Защитени от въздействието на факторите на околната среда : Водоустойчив, пожаробезопасный, удароустойчив, устойчив на корозия.Температурата на топене на мед 1084 ° C / 1990 ° F. близост до неразрушим автономен чантата си : Пазете си крипто-семена в офлайн режим. 1 х 100 mm х 100 mm х 2 мм Много голяма медна плоча. 1 х Плоча от неръждаема стомана (Тренировочная табела). 1x Електрическа брава за гравиране. 1x Плик за съхранение. 2 x Стикер за аутопсия. 2 кърпички с лимон.Hooe England Seed Phrase хладилно Съхранение е Много Голяма медна метална плоча Портфейла на Външен Биткойн Крипто мнемоничен дума Гръб, определени за Възстановяване с електрическа гравировальной дръжка.При выгравировании думи seed на меден памет за семена, не трябва да се държат криптометаллическую табела за семена в едната ръка, а другата вытравливать или пробиване си.За по-добро и по-точни резултати поставете на метална плоча crypto seed plate върху равна повърхност, като опора, а след това выгравируйте.КАК ДА СЕ ПОЛЗВАТ. Преди да нанесете гравиране на истинската чинията препоръчва се да се упражнявате в травлении или штамповке на други повърхности, за да можете да се запознаете с това как правилно да изпълнява ецване и какъв натиск трябва да се прилага към дръжката или пуансону, които може да имате.Стикер за аутопсии - това е допълнителен защитен слой, за резервни плочи.Поставете мнемоническую метална плоча в плик (включени в комплекта) и прикрепете стикер за конверту.Пазете чинията на сигурно място и изваждайте я само в случай, че вашето резервно копие на е нарушена.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини