• New
20 МЛ UV-смола Прозрачен UV-Смола Бързо Втвърдяване Уникална Форма на писалка САМ Изработка на Бижута От Смола Комплект UV-Смола Прозрачна Твърда Смола за Направата на

20 МЛ UV-смола Прозрачен UV-Смола Бързо Втвърдяване Уникална Форма на писалка САМ Изработка на Бижута От Смола

Оценка на продукта:
BGN 7.39

Сума
В магазина

ВИСОКА ПРОЗРАЧНОСТ : дръжка за стайлинг на коса от UV-смола, наситени цветове, висока прозрачност, добър ефект очертание и има дълъг срок на служба при капацитет 20 мл е Идеално за малки проекти или като заместител на лепило или епоксидна смола.БЪРЗО втвърдяване : Пигмент от UV-смола бързо отверждается след излагане на ултравиолетова светлина.Спестява вашето време и усилия. Идеален вариант за художници и занаятчии от всички нива на квалификация и възрасти.ЗАПЕЧАТВАНЕ И стягане : уплътнение от UV-епоксидна смола, херметично затворен за бутилки, сигурно и здраво, не е нужно да се притеснявате за капании на пода или вытекании, когато ви постави го в чантата.Лек И портативен : 3 D подложка от UV-смола малък и лек, неговото лесен за съхранение, той не отнема много място, лесно да го носите със себе си, можете да го използвате където пожелаете, като в студио, работилница, офис и т., Уникална форма на дръжките : набор за нанасяне на UV-смола уникален дизайн на форма писалка идва с глава за стилус, който е удобен, бърз и лесен за работа, позволява бързо да започне самостоятелна работа и я довърша в най-кратки срокове.Нашият магазин предлага висококачествени стоки за дома и градината, настоява за предоставянето на купувачи най-добрия медицински преглед за да отговори на нуждите на купувачите да купуват, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.Параметри : Тип на продукта : Дръжка за полагане на UV-смола Материал : Течна смола Срок на годност : 1 Годспецификации : Бутилка от 20 ml Осъществяване Списък : 1 х писалка за полагане на UV-смола Съвети : 1. Преди прилагането трябва да се разклати утайката цвят nature2. Това е UV лепило, е необходимо да използвате отверждающую лампа за сухо печене.

Основни свойства

Item Type:
UV Resin Styling Pen
Material:
Liquid Resin
Shelf life:
1 Year
Specifications:
20ml Bottle
   :
Package List:
1 x UV Resin Styling Pen:
    :
Tips:
1. Before you can need to shake the precipitation of the color nature2. This is UV adhesive, need to use curing lamp baking dry:

Избор на купувачи

Новини