• New
Operitacx Punch Ръчно Punch Перфоратор От Неръждаема Стомана Перфоратор за страници с Отрывными Листа Във формата на Звезда с Един Дупка Занаятчийски Бормашина Бормашина И?

Operitacx Punch Ръчно Punch Перфоратор От Неръждаема Стомана Перфоратор за страници с Отрывными Листа Във формата на Звезда

Оценка на продукта:
BGN 5.14

Сума
В магазина

Той притежава проникваща способност и подходящ за всички видове пробиванеръчен перфоратор за хартия.Този перфоратор с отрывными листа е много подходящ за използване в дома, в офиса, в училище и така нататък. устройство за пробиване на дупки в хартия.Punch може пробиване на отвори за хартия, ПДЧ, подарък бирок, тънки пластмасови карти, пощенски картички, крафтовой хартия и т. punch за направата на картички.Различно е проста конструкция, която осигурява удобство и лекота на експлоатация.punch за напильников.Изработен е от висококачествен материал, здрав и подходящ за продължителна употреба. перфоратор със собствените си ръце.Характеристики - Размер : 16.59in-Материал : Неръждаема стомана, силикон Предпоставка включва 1 х punch.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини