• New
BESPORTBLE 30 бр. Камбанка Цветна Метална Кръгла Оцветени Коледен Декор на Медальони за домашни любимци Мини-Свирки САМ Занаяти Коледна украса 22 мм (Случаен цвят)

BESPORTBLE 30 бр. Камбанка Цветна Метална Кръгла Оцветени Коледен Декор на Медальони за домашни любимци Мини-Свирки САМ Занаяти

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Дръж ги на своя коледна елха или в други места за украсаПодходящ е за коледна декорация на дома, занаяти собствените си ръце, фини суспензии, стенни гоблени, подарък опаковки, на празнична украса и т. на Различни ярки цветове ще станат добри за декорация на вашата сватба или производство на бижута.Звук колокольчика ясен и силен, че създава весел звук.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти качествен продукт и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Дръж ги на своя коледна елха или в други места за украса.Подходящ е за коледна декорация на дома, занаяти собствените си ръце, фини суспензии, стенни гоблени, подарък опаковки, на празнична украса и т. на Различни ярки цветове ще станат добри за декорация на вашата сватба или производство на бижута.Звук колокольчика ясен и силен, че създава весел звук.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти качествен продукт и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Описаниецвет : Случаен цвят.Материал : метал. Размер : около 0,25x0,22x0,22 виж Предпоставка включва 30 х метални камбанки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини