• New
Направи си САМ Силиконова Форма на Глинена Форма на Творчески Морски Пейзаж Морските Занаяти Миди Морска Звезда Инструменти От Епоксидна Смола Ръчно изработени Б?

Направи си САМ Силиконова Форма на Глинена Форма на Творчески Морски Пейзаж Морските Занаяти Миди Морска Звезда Инструменти

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

✔ Силиконовата форма могат да се използват в няколко области, за печене, за бижута, за декорация на дома или други занаяти, един прекрасен аксесоар за любителите на " направи си САМ ✔ Този тип форми включва мидата и морската звезда, два вида, от които можете да изберете по свой вкус. ✔ Огледално изделия може да се направи, мека и гладка повърхност, силикон - идеалният материал за производството на slr занаяти. ✔ Можете да ги смесвате в тази форма други материали за diy, като пълнител, пайети, за да направи уникални занаяти. ✔ Чудесно за украса на торта, производство на бижута, като окачване, морски пейзаж, декорации за дома и т. 100% чисто нов и качествени Характеристики : 1. Силиконова форма може да се използва в няколко области, за печене, за бижута, за декорация на дома или други занаяти, един прекрасен аксесоар за любителите на " направи си САМ. Този тип форми включва мидата и морската звезда, два вида, налични за вас, е да изберете любимите си. Огледално продукти могат да бъдат изработени, мека и гладка повърхност, силикон - идеалният материал за производството на slr занаяти. Може да се смесва с други материали за diy, като пълнител, искри, в тази форма, за да създадем уникални занаяти. Чудесно за украса на торта, производство на бижута, като висулка, морски пейзаж, декорации за дома и т. само формата, други аксесоари, демонстрационни на снимката, не са включени!Спецификация : Основен материал : силикон Тип : Мивка, морска звезда Цвят : бял Размер : Мивка : 8x8,5x2 см (3,15x3,35x0,79 инча) Морска звезда : 6x8,5x2 см (2,36x3,35x0,79 инча) Брой : 1 Pc Note : 1.No дребно опаковка. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x Форма.

Основни свойства

Main Material:
Silicone
Type:
Shell,Starfish
Color:
White
Size:
Shell:
8x8.5x2cm(3.15x3.35x0.79in)
Starfish:
6x8.5x2cm(2.36x3.35x0.79in)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.No retail package.:
2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Mold :

Избор на купувачи

Новини