• New
VONDYU Едностранно Бележник за албуми от хартия-съчетание на цветя, Събиране на хартия за Scrapbooking, Празничен Картон с размери 6 x 6, Опаковъчна хартия за направата на кар?

VONDYU Едностранно Бележник за албуми от хартия-съчетание на цветя, Събиране на хартия за Scrapbooking, Празничен Картон с

Оценка на продукта:
BGN 5.39

Сума
В магазина

Тази тематична колекция от хартия за албуми, озаглавена "МИКС - Ностальгическая ретро-темата" е подходящ за семейни, бебешки, любовни, така и за пътуванеДекоративна хартия - това е основен аксесоар за метален скрап-албум, орнаменти.Много хора го използват за запазване и демонстрация на снимки приятно, креативни и интересен начин.Може също да се използва за украса на списания, фото рамки, ежедневников; изработка на поздравителни картички, подаръци бирок, взривни кутии; оригами със собствените си ръце; декупажей; хартия за рамкиране; обложки на книги; пакетиране или опаковане на подарък; крафтовых проекти.Всички страници на албума отпечатани на висококачествена офсетова хартия с дебелина 160 гориво, не съдържа лигнин и киселина.Рязане, сгъване, дебел и здрав, гъвкав за използване за изпълнението на вашите творчески произведения.Особено подходящ за производство на пощенски картички и работи от хартия.Много популярно, използвани по време на отбелязването на Деня за защита на децата/ майките Ден/ детски душ / рожден Ден/Годишнина/ сватба/ Св. Валентин/ парти / на Деня на благодарността/Коледа или други празници. ➤ [Своеобразна хартия за албуми] : ТАЗИ колекция хартия за изрязване се нарича "Микс", модели пъстри и многопластови, символ на увереност в себе си, блестящ живот, надежда и желание. ➤ [ 12 дизайни] : Различни цветове се съчетават един с друг, 12 различни лесни и красиви дизайни, по 2 листа за всеки дизайн, общо 24 на лист.Тази красива опаковъчна хартия за албуми чудесно за създаване на уникални творения, за да можете да запазите спомените си живи. ➤ [Качествен материал, хартия] : фонови хартия за фотоалбум, изработени от фин хартия с плътност 160 g / m2, не съдържа киселини и лигнин, което осигурява най-добри резултати и максимално архивни качество. ➤ [Едностранен фигура] : фонова книжен възглавница служи като носител на снимки и други украшения.Нашата книга за албуми е предназначена за едностранен печат на модел, можете да го изрежете и да се прибират, така че можете да извлечете от него максимална полза, не за избор между двете страни. ➤ [Многоцелеви за декоративно и приложно изкуство] : хартиена опаковка с изображение с размери 6 х 6 см - най-основен аксесоар за албуми с изрезки от вестници.Може също да се използва за украса ръчно акаунт, фотоалбум / рамка, notepad, марки, бижута за ежедневника, оригами със собствените си ръце, занаяти, обложки на книги, опаковане или подарък опаковки, което е много популярно по време на различни празници.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини