• New
Комплект ECCOSOPHY - 1 нормално кърпа от микрофибър, плюс 2 на екологично Чисти чаршафи, произведени от рециклирани материали.

Комплект ECCOSOPHY - 1 нормално кърпа от микрофибър, плюс 2 на екологично Чисти чаршафи, произведени от

Оценка на продукта:
BGN 23.80

Сума
В магазина

Без пясък - Тъй като пясък не може да се придържаме към микрофибреБързо сушене - микрофибър - това е тънък материал, който изсъхва 3 пъти по-бързо памук!.Компактен и лек - много удобен пакет и носи със себе си. идеално за пътуване.Двупосочен - защото животът е предназначен, за да бъде пълно с приключения и забавления.Перфектния подарък - всеки има нужда от качествена кърпа за плаж и бани!.Без пясък - Тъй като пясък не може да се придържаме към микрофибре.Бързо сушене - микрофибър - това е тънък материал, който изсъхва 3 пъти по-бързо памук!.Компактен и лек - много удобен пакет и носи със себе си. идеално за пътуване.Двупосочен - защото животът е предназначен, за да бъде пълно с приключения и забавления.Перфектния подарък - всеки има нужда от качествена кърпа за плаж и бани!.Нашата колекция 2 + 1 се състои от Bali & Maui, 2 екологично чисти кърпи от микрофибър, произведени от 100% рециклирани материали, а също и Aruba, обичайните плажни кърпи от микрофибър.Всички 3 кърпи са предназначени за това, за да ви е удобно, без пясък!Пътна чанта е приложен.

Основни свойства

Избор на купувачи

ALAZA 4 Опаковки Qtip Притежателя Диспенсер Изолиран Слънчоглед Ботаническата Органайзер за Баня Кутийки за Памучни Топки/Тампони/Втулки/

BGN 9.73

ПластмасатаДебела гладка пластмаса : Красиви буркани и капачки, направени от дебела пластмаса, с гладки

Новини