• New
YARNOW 4 бр. Закачалка за Кърпи, Куката за Кърпи за Душ, Стенен Куки, Черен Държач За Кърпи за ръце, Куки За Кърпи за Ръце, Кука За Къпане, Органайзер за Кърпи, Държач за Ба?

YARNOW 4 бр. Закачалка за Кърпи, Куката за Кърпи за Душ, Стенен Куки, Черен Държач За Кърпи за ръце, Куки За Кърпи за Ръце,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Закачалка за хавлии в банята : Креативен дизайн на притежателя гарантира, че тоалетна хартия, не се придържа към стената и може да се плавно завъртанеСтенно халка за хавлии : процесът на производство с използването на материали от неръждаема стомана прави държач за тоалетна хартия с устойчиво на надраскване, vi, Поставка за тоалетна хартия : Матово черно покритие създава един прост, но елегантен външен вид, който отразява модерният стил.Стенни закачалка за хавлии : с Елегантен външен вид и здрава конструкция я правят чудесно допълнение към декора на банята.Държачи за хартия : Изработени от неръждаема стомана, притежателите на трайни за продължителна употреба.Закачалка за хавлии в банята : Креативен дизайн на притежателя гарантира, че тоалетна хартия, не се придържа към стената и може да се плавно завъртане.Стенно халка за хавлии : процесът на производство с използването на материали от неръждаема стомана прави държач за тоалетна хартия с устойчиво на надраскване, vi, Поставка за тоалетна хартия : Матово черно покритие създава един прост, но елегантен външен вид, който отразява модерният стил.Стенни закачалка за хавлии : с Елегантен външен вид и здрава конструкция я правят чудесно допълнение към декора на банята.Държачи за хартия : Изработени от неръждаема стомана, притежателите на трайни за продължителна употреба.Пакетът включва 4 x държатели за кърпи Характеристики - Цвят : черен държач за хавлии в селски стил. - Материал : Стенен куки от неръждаема стомана.97 инча Държач за кърпи. - Той е идеален за съхранение на ролка тоалетна хартия, дрехи, чанти, кърпи и т., Закачалка за кърпи. - Дава на вашия интериор визуално усещане за превъзходство и придава на живота си елегантна атмосфера, стенно халка за хавлии. - на производствения процес с използването на материали от неръждаема стомана прави държач за тоалетна хартия с устойчиво на надраскване и ретро-държач за кърпи. - Елегантен външен вид и здрава структура, тя може да се превърне в чудесно допълнение към апарати хавлиени кърпи за декор на вашата баня.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини