• New
Слама човек Възрастен Меко Супер Впитывающее Голямо Кърпи за баня, Дышащее, Уютно, Однотонное, за Банята, хавлии за Плаж и за дома на хотела (Цвят: D, размер: 70x140 см)

Слама човек Възрастен Меко Супер Впитывающее Голямо Кърпи за баня, Дышащее, Уютно, Однотонное, за Банята, хавлии за Плаж и

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Слама Размер : 70x140 виж Може да се пере в машина.Компресиран, быстросохнущий, дишаща, екологично чист, бърз сохнущий.Причина : За дома / на хотела.Супер меки, удобни, абсорбира вода, трайни, не избледняват, лесен за почистване. Размер : 70x140 виж Може да се пере в машина.Компресиран, быстросохнущий, дишаща, екологично чист, бърз сохнущий.Причина : За дома / на хотела.Супер меки, удобни, абсорбира вода, трайни, не избледняват, лесен за почистване.Материал : влакна Размер : 70x140 см Подходящ предмет : за измиване на пишеща машина за възрастни.Компресиран, быстросохнущий, дишаща, екологично чист, бърз сохнущий.Причина : За дома / на хотела.Супер меки, удобни, абсорбира вода, трайни, не избледняват, лесен за почистване.Пратката включва : 1 х Меко быстросохнущее кърпа за баня Забележка : 1. Допуска се грешка при ръчно измерване ±2 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните цветове. Поради доставка на големи разстояния продукт ще бъде малко да се оформи, не изглежда толкова плосък, както е показано на снимката, но това не се отразява на използването.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини