• New
DOUYA Home Баня и Безплатен Перфоратор Монтиране на Водосточни Държач За Сапун, препарат за съдове Креативната Кутия за Тоалетна Сапун (Бял)

DOUYA Home Баня и Безплатен Перфоратор Монтиране на Водосточни Държач За Сапун, препарат за съдове Креативната

Оценка на продукта:
BGN 12.34

Сума
В магазина

Всички снимки представлява сцена на този продукт и не съдържа и други елементиПовишен дизайн на устната и големия отвор в долната част на кутията.Керамика высокотемпературного печене, във форма на лебед с позлатени накити, приятна на допир.Спестете място и държите бюрото си в чистота.Инсталиране без дупки, използвайте етикети, без маркировка, да не се повреди стената. Поради много фактори, като яркостта на дисплея и осветление, на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта. Моля, позволете едно малко отклонение на данните от измерванията. Радвам се, че можете да закупите нашите продукти.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще решим всички проблеми за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Сладки Животни, Куче, Държач за памучни тампони, Контейнери за Баня, Кутии с Капаци, Комплект Памучен Тампон, през Цялата Притежателят

BGN 7.60

★ 【 Контейнер за съхранение на перфектния размер】 : Размери на нашия организатор за съхранение в банят

Новини