• New
ZHANMAM Стъклена етажерка за Баня, Мед Полк за душата, Подвесная Кошница, монтиран на стената Рафтове за съхранение, Пробиване, Лесно почистване, Черно 40 ~ 60 cm 0208 (Размер:

ZHANMAM Стъклена етажерка за Баня, Мед Полк за душата, Подвесная Кошница, монтиран на стената Рафтове за съхранение,

Оценка на продукта:
BGN 100.12

Сума
В магазина

✽ СВЕРХПРОЧНЫЙ : Нашият душ за баня caddy е изработен от висококачествена мед, цельнометаллическая конструкция, осигуряваща качество и дълготрайностТой е проектиран и построен, така че да продължи дълги години. ✽ СИГУРНОСТ и ЗДРАВИНА : Стойка е изработена от закалено стъкло с висока якост, което може да издържа на големи натоварвания, не е чуплива, безопасен и надежден. ✽ ЛЕСНО запознат : Разъемная дизайн, лесно запознат за обзавеждане на дневна почистване. ✽ ЧЕРНО ПОКРИТИЕ : краси модерна самостоятелна баня и създава елегантен външен вид.Безопасността и качеството на продуктите са гарантирани, моля, бъдете сигурни за закупуване. ✽ СВЕРХПРОЧНЫЙ : Нашият душ за баня caddy е изработен от висококачествена мед, цельнометаллическая конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност.Той е проектиран и построен, така че да продължи дълги години. ✽ СИГУРНОСТ и ЗДРАВИНА : Стойка е изработена от закалено стъкло с висока якост, което може да издържа на големи натоварвания, не е чуплива, безопасен и надежден. ✽ ЛЕСНО запознат : Разъемная дизайн, лесно запознат за обзавеждане на дневна почистване. ✽ ЧЕРНО ПОКРИТИЕ : краси модерна самостоятелна баня и създава елегантен външен вид.Безопасността и качеството на продуктите са гарантирани, моля, бъдете сигурни за закупуване.Спецификации на продукта : Материал продукти : мед Вид на продукта : срок на годност, рафтове за съхранение, поставки за цветя, ъглова рамка и т. Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.Особености : 100% ново най-високо качество.Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков. средства за грижа за кожата, козметика, саксии за цветя и т., поддръжка на : 1. Използвайте чиста вода и избършете с памучен тканью2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода Забележка : В тази опаковка съдържа само този продукт, а не някакви декоративни елементи, отнасящи се до снимки.

Основни свойства

Избор на купувачи

erddcbb Баня с Кухненски Кутия Контейнер за Монтиране на стена Органайзер За Съхранение на Рафтове От Алуминиеви Кошница за Душ-Шампоан,

BGN 46.49

➤ Здрав материал поставете кърпи, шампоан, сапун и други принадлежности за баня, на този рафт ➤ Поддръж�

Новини