• New
Hemoton Мультяшная Бутилка Детски Шампоан За Пътуване За Измиване на Тялото Бутилки за Шампоан За Пътуване Опаковка Течен Сапун за Ръце с Помпа Опаковка за Шампоан Оп?

Hemoton Мультяшная Бутилка Детски Шампоан За Пътуване За Измиване на Тялото Бутилки за Шампоан За Пътуване Опаковка Течен

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Климатик за пътуване : Изработени от висококачествени материали с добър ефект запечатване, за да се избегне изтичане на течност по време на транспортиранетоШампоан за пътуване : Празна бутилка-помпа е изработена от пластмаса и е с широка врата, която улеснява пълненето и съхранение.Бутилка за сапун за ръце за еднократна употреба : това може да се превърне в идеален подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.Опаковка сапун за ръце : дизайн, с лъскава и гладка повърхност, лесен и удобен за използване, не е хлъзгава. Спрей парфюм за еднократна употреба : размерът на отвора е съвършен, лесно се запълни и да се почистват и той да ви хареса.Климатик за пътуване : Изработени от висококачествени материали с добър ефект запечатване, за да се избегне изтичане на течност по време на транспортирането.Шампоан за пътуване : Празна бутилка-помпа е изработена от пластмаса и е с широка врата, която улеснява пълненето и съхранение.Бутилка за сапун за ръце за еднократна употреба : това може да се превърне в идеален подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи.Опаковка сапун за ръце : дизайн, с лъскава и гладка повърхност, лесен и удобен за използване, не е хлъзгава. Спрей парфюм за еднократна употреба : размерът на отвора е съвършен, лесно се запълни и да се почистват и той да ви хареса.Пакетът включва 1 x бутилка лосион Характеристики -Цвят : Кафе Опаковка от сапун за баня. -Материал : Пластмасов детски шампоан. -Размер : Около 16.93inch бутилка с помпа за течен лосион. -Капацитет : 300 мл за душата. -Плътна запечатване, не се притеснявайте за теч.Лесен за използване и переноске, идеален за бутилки за пътуване. -Подходящ за различни случаи, като например пътуване, баня, хотел, общежитие и спалня, използвайте захранващи детски сапун. -Диспенсер за сапун от тънък материал, лесно пълни с течен сапун за ръце, шампоан, препарат за миене на тяло, гел за коса и т.- Имат голям капацитет за съхранение и лек, той може да донесе много удобства в живота си бутилки за шампоан за еднократна употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини