• New
ZHANMAM Душ Подложки за Баня Ъглова етажерка с Куки Въртящи се Рафтове от Неръждаема Стомана 2 Нива за Съхранение на Кухня Стенен Монтаж 16 инча 0129 (Размер: B)

ZHANMAM Душ Подложки за Баня Ъглова етажерка с Куки Въртящи се Рафтове от Неръждаема Стомана 2 Нива за Съхранение на Кухня

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

✽ ДИЗАЙН СЪС заоблени ЪГЛИ : на Ръба на най-горния рафт скошен, ъглите са заоблени, красиви и безопасни ✽ ОГЛЕДАЛНО ПОЛИРАНЕ на : полиране на повърхността, без покритие, устойчивост на износване, лесни за почистване. ✽ ТЕЖЪК И ТРАЕН : материал от полирана неръждаема стомана, без ръжда, осигуряващи здравина и дълготрайност. ✽ ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ, много сливных дупки на дъното, така че водата да не остава на стойка, лесен за почистване.Безопасността и качеството на продуктите са гарантирани, моля, бъдете сигурни за закупуване. ✊ Технически характеристики на продукта : ✅ Материал, изделия от : метал✅ Вид на продукта : срок на годност, рафтове за съхранение, поставки за цветя, ъглова рамка и т.✅ Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.✋ Характеристики : ✅ 100% ново най-високо качество.✅ Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков. Използвайте чиста вода и избършете с памучен плат✅ 2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода❗ Забележка : ⚡ Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.⚡ 100% гаранция за качеството на продукта.Моля, се допуска отклонение 1-3 см и малка разлика в цвят, срокът на доставка е до 15-20 дни.⚡ Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.⚡ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашето професионално обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието.Обслужване на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието, а следпродажбено обслужване е гарантирано.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини