• New
Метални Куки за пердета за душата Rewiniby, Набор от 12 Пръстени, Устойчиви на Корозия S-Образни Куки, Декоративни Халки за Завеси за Баня, Куки за душ пръти (Злато)

Метални Куки за пердета за душата Rewiniby, Набор от 12 Пръстени, Устойчиви на Корозия S-Образни Куки, Декоративни Халки за

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Комплект от 12 без ръжда】: Комплект от 12 халки за завеса за душ, изработени от превъзходни материали от с сплав, която не се деформира, издържат на влага, вода и никога не ръжда, това е характерно 【Куки за завеса за душ】: Метални куки за душата 4,7 мм от 100% твърди с сплав, издържа максимално тегло 50 кг. заредете халки за завеса за душ, подходящи за всеки завесите за душ или лигавицата. 【Оригинален дизайн】: S куки за завеса за душ, повърхността е Направена с помощта на екологично чист процес на полиране и гальванопокрытия без чеп, уникален дизайн на обхвата на куки, подходящи за всички стандартни размери на корнизи за пердета, за душата, лесно се плъзгат и не падат. 【Широк спектър от приложения】: Куки за завеса за душ, не само са идеални за декорация на вашата баня, но и за окачване на кърпи, тенджери и тигани, кухня, дрехи, офис, спалня и градината и т. 【Нашите обещания】 : Ако имате някакви съмнения относно нашите куки за пердета за душата, ние с удоволствие ще заменим безплатно за вас, или изцяло ще възстановим парите, ние сме тук, за да оправя всичко!. 【Комплект от 12 без ръжда】: Комплект от 12 халки за завеса за душ, изработени от превъзходни материали от с сплав, която не се деформира, издържат на влага, вода и никога не ръжда, това е характерно. 【Куки за завеса за душ】: Метални куки за душата 4,7 мм от 100% твърди с сплав, издържа максимално тегло 50 кг. заредете халки за завеса за душ, подходящи за всеки завесите за душ или лигавицата. 【Оригинален дизайн】: S куки за завеса за душ, повърхността е Направена с помощта на екологично чист процес на полиране и гальванопокрытия без чеп, уникален дизайн на обхвата на куки, подходящи за всички стандартни размери на корнизи за пердета, за душата, лесно се плъзгат и не падат. 【Широк спектър от приложения】: Куки за завеса за душ, не само са идеални за декорация на вашата баня, но и за окачване на кърпи, тенджери и тигани, кухня, дрехи, офис, спалня и градината и т. 【Нашите обещания】 : Ако имате някакви съмнения относно нашите куки за пердета за душата, ние с удоволствие ще заменим безплатно за вас, или изцяло ще възстановим парите, ние сме тук, за да оправя всичко!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини