• New
Angoily 6 бр. Контейнери за съхранение на Тоалетни принадлежности, Монтирани отзад, монтиран на стената Пластмасов Контейнер за растения, Разни, богат на функции Посуд?

Angoily 6 бр. Контейнери за съхранение на Тоалетни принадлежности, Монтирани отзад, монтиран на стената Пластмасов Контейнер

Оценка на продукта:
BGN 6.80

Сума
В магазина

Домакински подвесная кошница : Изработен от висококачествена и устойчива пластмаса и практичен за по-дълга употреба Органайзер за малък козметичен кофи : Има прост дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.Кутия за съхранение с монтиране на стена : спестява пространство и прави стаята по-организирани.Качествени аксесоари за дома, които трябва да се поддържат чисти и спретнати.Подвесная кошница за съхранение : Компактен размер, голям капацитет, което ви позволява да съхранявате множество елементи, като ви пространство чисто и спретнато.Стенни вази-саксии : те спестяват място и са удобни за съхранение, не заема много място.Пратката включва 6 x кутии за съхранение Характеристики - Цвят : бял гаражно висящ органайзер за съхранение. - Материал : компактен Пластмасов държач за дреболии. - Превъзходно майсторство на изработка осигурява практичност и дълготрайност, добър ефект от използването на стенни висящи кошници. - Размер : 13,00 X12,00 X10,00 см / 5,11 X4,72 X3,93 инча стенни чанта за носене. - Компактен размер, голям капацитет, което ви позволява да съхранявате много предмети, като ви пространство чисто и подредено подвесная кошница за плодове. - Може да се съхранява кухненски прибори, всякаква всячину или други домакински принадлежности в подвесном кофа. -Дълъг срок на експлоатация, него не е лесно да се деформира и да се повреди, и той много лесно да се съхранява на сухо при подвешивании организатор. - материал, на който може безопасно и издръжлив дълго време висеше кутия.Описание Товарамалый органайзер за козметични кофи с Тези домакински бъчви за съхранение добре са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив и много лесни за съхранение и почистване.Подвесная кошница за съхранение на Превъзходно майсторство на изработка осигурява практичност и дълготрайност, добър ефект от използването.стенни вази-саксии Те също са подходящи за съхранение на ежедневните дреболии.окачен дизайн на кутия за съхранение с монтиране на стена ги прави лесни за инсталиране и удобно преместване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини