• New
Кошница за Душ NESHO Ъглов Органайзер за Душата на Самозалепващи Полк за Баня Монтиране на стена с кука Без място за Пробиване на Алуминий за Кухня и Баня-2 слой (Разме?

Кошница за Душ NESHO Ъглов Органайзер за Душата на Самозалепващи Полк за Баня Монтиране на стена с кука Без място за Пробиване

Оценка на продукта:
BGN 24.00

Сума
В магазина

Аксесоари за баняМатериал : космически алуминий, антикорозионна и водоустойчив, здрав. 2 тип на инсталиране : 1. Няма нужда от пробиване.Лепила имат най-добрата адгезией и водонепроницаемостью. Можете да изберете начин за инсталиране на дупки.Перфорирана дизайн непрекъснато се допълва от стена на стена, става по-здрава и стабилна.Конструкцията на дренажни отвори : дупка предотвратява попадането на вода от банята след душ.Това ще ви помогне да рафт сух и чист.Ефективен организатор : Осигуряване на достатъчен капацитет за съхранение на вашите средства за къпане.В същото време има опускающееся ограда за предотвратяване на падащи предмети.Достъпни куки правят вашето хранилище по-интегриран.Аксесоари за баня.Материал : космически алуминий, антикорозионна и водоустойчив, здрав. 2 тип на инсталиране : 1. Няма нужда от пробиване.Лепила имат най-добрата адгезией и водонепроницаемостью. Можете да изберете начин за инсталиране на дупки.Перфорирана дизайн непрекъснато се допълва от стена на стена, става по-здрава и стабилна.Конструкцията на дренажни отвори : дупка предотвратява попадането на вода от банята след душ.Това ще ви помогне да рафт сух и чист.Ефективен организатор : Осигуряване на достатъчен капацитет за съхранение на вашите средства за къпане.В същото време има опускающееся ограда за предотвратяване на падащи предмети.Достъпни куки правят вашето хранилище по-интегриран.Аксесоари за баня Комнатыназвание на продукта : Стенни душ полкаМатериал : пространствен алюминий2 размера на слоя : 415x290x220 mm; 3-слойный размер : 665x290x220 mm2 видове монтаж : безплатен щанцоване / punching Supplier : 1x самозалепващи душ полкаособенности : 1. Космически алуминий, водоустойчив, не е податлив на корозия, корозия, много издръжлив, запазва качеството и красив външен вид. Самозалепващи кошница, да се избегне пробиване на стената на банята. С помощта на куки можете да го използвате за окачване на кърпи, ключове, кухненски прибори и т. Лесен за инсталиране, може да се използва върху гладка и грапава повърхност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини