• New
Универсална Просто закачалка за кърпи, която е боядисана в черно от неръждаема стомана, Двупластова, с двоен полюс, лесна за инсталиране, богат на функции Стенни За?

Универсална Просто закачалка за кърпи, която е боядисана в черно от неръждаема стомана, Двупластова, с двоен полюс,

Оценка на продукта:
BGN 29.35

Сума
В магазина

☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа ☛Многофункционално съоръжение за съхранение, материал неръждаема стомана SUS304, здрава носеща способност, изискана изработка, устойчивост на износване и защита от ръжда;. ☛ Разумно разстояние от стената, кърпи лесно се залепи на стената, чаршафи по-интимни, отколкото при любовника си, отказват да вешаться на стената. ☛Стенни закачалка за кърпи идеални за съхранение и сушене на кърпи за ръце, като придава на вашата баня, модерен вид. ☛Прост дизайн и елегантен външен вид ще се превърне връхната точка на интериора на вашия дом.Добре дошли в малък магазин, ние сме щастливи да се погрижат за вас.Категория на продукта : закачалка за кърпи за баня; Материал : неръждаема стомана; Обработка на повърхността : черна боя; Начин на инсталация : перфорирана монтаж или инсталиране на без пирони (лепило без пирони в комплекта не е включена); Спецификация : двуслойни, с двоен полюс; Размер : дължина 40 см, дължина 50 см, дължина 60 см; Тегло : около 5 кг; Защо да изберете нашата закачалка за полотенец1. Лира изработен е от висококачествени екологично чисти материали, с отлична адгезией.Може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, чай кърпи, халати, цветя за душ, хавлии и т., а също и за да спестите място. Твърда дебелина, заоблени ъгли, защита от удари, са безопасни и не травмируют ръце, липсват разменяйте, приятно усещане в ръката си, което прави използването на по-удобно.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, позволете едно малко отклонение в данните ръчно измерване. Поради разлика в изображението на монитора действителният цвят може да се различават малко от изображението. Този продукт съдържа : закачалка за кърпи * 1. Комплект аксесоари за закрепване на удар *1. (В комплекта не е включено лепило без нокти).

Основни свойства

double layer, double pole;:
Size:
length 40CM, length 50CM, length 60CM;
Weight:
about 5 kg;
Why choose our towel rack:
1. The towel bar is made of high-quality environmentally friendly materials with excellent adhesion.:
Can be used to hang towels, clothes, tea towels, bathrobes, shower flowers, towels, etc., and save space.:
2. Tough thickness, rounded corners, anti-knocking, safe and not hurting hands, no burrs, good hand feeling, making you more comfortable to use.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)

Избор на купувачи

Новини