• New
Комплект кърпи CSTZZ райе, Однотонное Памучно Козметично кърпа за Лице, Мека Кърпа за Душ, за Вана, за спорт, за Дома, Хотела, за Възрастни и деца (Цвят: D, размер: 1 бр. 70x140

Комплект кърпи CSTZZ райе, Однотонное Памучно Козметично кърпа за Лице, Мека Кърпа за Душ, за Вана, за спорт, за Дома, Хотела,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Марля, памукИзбирайте висококачествени материали и се чувствайте гладко.Панти стават пухкави и меки, а марля, пропуска въздух.Гладка на допир, избършете и подсушете.Марля упорит отломък мек на пипане.Той бързо поглъща вода и не позволява на косата лесно падат.Избирайте висококачествени материали и се чувствайте гладко.Панти стават пухкави и меки, а марля, пропуска въздух.Гладка на допир, избършете и подсушете.Марля упорит отломък мек на пипане.Той бързо поглъща вода и не позволява на косата лесно падат.Описание : Изберете най-висококачествени материали и се чувствайте гладко.Панти стават пухкави и меки, а марля, пропуска въздух.Гладка на допир, избършете и подсушете.Марля упорит отломък мек на пипане.То бързо поглъща вода и не позволява на косата лесно падат. Параметри : Име : Шарени кърпи за лице, шарени кърпи за баня Размери : 34*34 см, 34 * 76 см, 70 * 140 смматерия : однотонная, в полоскуматериал : памук/полиэфирпосылка включва : 1бр 34*34 см/1бр 34 * 76 см/1бр 70 * 140 см/комплект от 3 теми (1бр 34 *34 см + 1бр 34 * 76 см + 1бр 70 * 140 см) Забележки : 1. Допуска се грешка при ръчно измерване на 1-2 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните. Поради транспортиране на големи разстояния продукт ще бъде малко да се оформи, и тя няма да изглежда плосък, както е показано на снимката, но това няма да повлияе на използването.Кърпата на ивици от коралов кадифе в дълбока лента от меко и приятно за кожата, дышащее и удобно, впитывающее влага и лесно сохнущее.Тъкан е фина текстура, мека на допир, не е лесно да се навива, не избледняват, не предизвиква дразнене на кожата, алергии.

Основни свойства

Name:
Striped face towel, striped bath towel
Size:
34 * 34cm, 34 * 76cm, 70 * 140cm
Pattern:
solid color, stripes
Fabric:
Cotton/Polyester
The package includes:
1pcs 34 * 34cm / 1pcs 34 * 76cm / 1pcs 70 * 140cm / 3pcs Set (1pcs 34 * 34cm + 1pcs 34 * 76cm + 1pcs 70 * 140cm)
notes:
1. Manual measurement error of 1-2cm is allowed.:
2. Different monitors display different colors, so the colors may be slightly different from the real colors.:
3. Due to long-distance transportation, the product will be a bit foldable, and it does not look flat as shown in the picture, but it will not affect the use.:
The coral velvet deep striped towel is soft and skin-friendly,breathable and comfortable,moisture-absorbing and easy to dry.:
The fabric has fine texture,soft feel,not easy to pilling,no fading,no irritation to the skin,no allergies. :

Избор на купувачи

Новини