• New
Силиконови сапун ястия Mxclimate с чашка за изпускателя, 5 опаковки, Държач за сапун, препарат за съдове за баня, Сапунерка за душата на кухнята, Силикон тава за съхранен?

Силиконови сапун ястия Mxclimate с чашка за изпускателя, 5 опаковки, Държач за сапун, препарат за съдове за баня, Сапунерка

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

?Силиконови сапун ястие : Държач за сапун е изработен от висококачествен силиконов материал, много меко и гъвкаво, небьющегосябез остри ръбове, е безопасно за възрастните хора и децата. ?Самоотливающийся държач за сапун : препарат за съдове с 5 дренажни отвори на дъното, които позволяват на водата да самоотводиться, поддържане на сапун суха, а плота е чиста. ? Устойчива на плъзгане препарат за съдове : Противоскользящее пръстен на дъното, която задържа сапун на място и предотвратява падането на силиконовата сапун ястия. ? Широко използван държач за сапун : Той широко се използва като мыльниц за баня, душ кабина, кухня, плотове и така нататък.Може да се използва за съхранение на сапун, гъби, четки за лице и т. ?Опаковка : 5 бр. държач за сапун във формата на цвете, 5 цвята : бял, сив, розов, син, зелен.размер 4,92 "x 4,92", подходящ за всеки сапун ястия или пътна сапун ястия. ?Силиконови сапун ястие : Държач за сапун е изработен от висококачествен силиконов материал, много меко и гъвкаво, небьющегося.без остри ръбове, е безопасно за възрастните хора и децата. ?Самоотливающийся държач за сапун : препарат за съдове с 5 дренажни отвори на дъното, които позволяват на водата да самоотводиться, поддържане на сапун суха, а плота е чиста. ? Устойчива на плъзгане препарат за съдове : Противоскользящее пръстен на дъното, която задържа сапун на място и предотвратява падането на силиконовата сапун ястия. ? Широко използван държач за сапун : Той широко се използва като мыльниц за баня, душ кабина, кухня, плотове и така нататък.Може да се използва за съхранение на сапун, гъби, четки за лице и т. ?Опаковка : 5 бр. държач за сапун във формата на цвете, 5 цвята : бял, сив, розов, син, зелен.размер 4,92 "x 4,92", подходящ за всеки сапун ястия или пътна сапун ястия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини