• New
Newsely Скъпа Завеса за душа в Ретро стил с цветен Модел за Баня 60 Втх 72h Инча, Датската Пастельная Цветна Реколта Цвете Скъпа Завеса за Душ, Комплект за Баня, за Момичет?

Newsely Скъпа Завеса за душа в Ретро стил с цветен Модел за Баня 60 Втх 72h Инча, Датската Пастельная Цветна Реколта Цвете

Оценка на продукта:
BGN 9.59

Сума
В магазина

【Дизайн】 Сладък завеса за душ с цветен моделТова може да се подчертае красотата на банята.Изработен от полиестерен плат, който е устойчив на износване и поддържа добра драпируемость. 【Перфектен декор】 Нова завеса за баня, напечатанная по модерна технология на печат, за да запази най-естествени и ярки цветове на картината. малки промени въвеждат нов облик в живота си. 【Подходящ размер】 60 Wx72 H.Нова завеса за душ идеален за повечето вани и душ кабини. 【Лесно грижа】 Му може бързо да изплакнете или избършете след душ.Завеса за душа също може да се пере в машина за удобство, грижа. 【Подкрепа и услуги】 Вашето щастие и удовлетвореност е нашият основен приоритет.Политика на нашата фирма е 100% връщане на средства за всеки неизползван поръчка или клиент.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. 【Дизайн】 Сладък завеса за душ с цветен модел.Това може да се подчертае красотата на банята.Изработен от полиестерен плат, който е устойчив на износване и поддържа добра драпируемость. 【Перфектен декор】 Нова завеса за баня, напечатанная по модерна технология на печат, за да запази най-естествени и ярки цветове на картината. малки промени въвеждат нов облик в живота си. 【Подходящ размер】 60 Wx72 H.Нова завеса за душ идеален за повечето вани и душ кабини. 【Лесно грижа】 Му може бързо да изплакнете или избършете след душ.Завеса за душа също може да се пере в машина за удобство, грижа. 【Подкрепа и услуги】 Вашето щастие и удовлетвореност е нашият основен приоритет.Политика на нашата фирма е 100% връщане на средства за всеки неизползван поръчка или клиент.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини