• New
CXSMKP Сливная Кутия за Сапун, препарат за съдове с Сливным Сапун, водене жив сапун Суха, Лесно моющаяся, Предотвращающая Омекотяване на Сапун, препарат за съдове, за к?

CXSMKP Сливная Кутия за Сапун, препарат за съдове с Сливным Сапун, водене жив сапун Суха, Лесно моющаяся, Предотвращающая

Оценка на продукта:
BGN 38.08

Сума
В магазина

【Лесно моющийся дизайн】 тава за това на притежателя на сапун за душата може да се анализира или да се извлече и изплакнете с водаУдобен и лесен изчистен дизайн. 【Икономия на сапун】 Можете да използвате экономитель сапун Върху поднос или поотделно за приготвяне на различни видове сапуни, всички от които бързо се преминава и могат да бъдат подрязани до желаната форма, за да се побере навсякъде, както и за завършване на почистване е достатъчно бързо измиване. 【Широк спектър от приложения】 Нашите сапун ястия и средства за сапун предимно се използват в банята, кухнята и на други места.Като душ кабини, Вани, Гъба за миене на съдове, Почистващи мъниста, ножчета за бръснене, Шампоани, Средства за измиване на тялото, помагат съдържа бани и кухня в чисти!. 【Че ще получите】 Ако търсите средство за запазване на сапун суха, след това те са идеални за вас, вие ще получите 1 бр. държач за сапун, който със сигурност може да се използва там, където ви е необходимо, така че нека те работят за вас!. 【Гаранция за връщане на парите】 : Този държач за сапун най-високо качество.Ние отдаваме голямо значение на опита за използване.Ако не сте доволни от качеството на нашите притежателя за сапун ястия, моля, свържете се с нас, за нас е голяма чест да ви предоставим услугите, вашето удовлетворение е нашата безмилостното преследване!Добави в кошница, Вземете своето сега !!. 【Лесно моющийся дизайн】 тава за това на притежателя на сапун за душата може да се анализира или да се извлече и изплакнете с вода.Удобен и лесен изчистен дизайн. 【Икономия на сапун】 Можете да използвате экономитель сапун Върху поднос или поотделно за приготвяне на различни видове сапуни, всички от които бързо се преминава и могат да бъдат подрязани до желаната форма, за да се побере навсякъде, както и за завършване на почистване е достатъчно бързо измиване. 【Широк спектър от приложения】 Нашите сапун ястия и средства за сапун предимно се използват в банята, кухнята и на други места.Като душ кабини, Вани, Гъба за миене на съдове, Почистващи мъниста, ножчета за бръснене, Шампоани, Средства за измиване на тялото, помагат съдържа бани и кухня в чисти!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини