• New
Сензор за температура и влажност на въздуха Stavix с Wi-Fi На 2,4 Ghz за автоматизация на дома, Дистанционно Термометър-Влагомер, Съвместим с Alexa, Google Assistant, Поддържа PBT базир?

Сензор за температура и влажност на въздуха Stavix с Wi-Fi На 2,4 Ghz за автоматизация на дома, Дистанционно Термометър-Влагомер,

Оценка на продукта:
BGN 13.33

Сума
В магазина

[Интелектуалния дистанционно управление Wi-Fi] в резултат на високото свързване на Wi-Fi с честота 2,4 Ghz, чрез приложение на Hristo можете да следите и информация за температура и влажност в дома с помощта на този Wi Fi-термометър-влагомер, така че по всяко време и на всяко място (Моля, използвайте Wi-Fi с честота 2,4 Ghz). [Точността] Този Wi Fi-термометър-влагомер е снабден с датчик швейцарско производство за получаване на точни показания.Той ще се актуализира на всеки 1 минута.Можете също да натиснете горния бутон за актуализация на данни в режим на реално време.Температурата е указана с точност до ± 0,18℉ / ± 0,1 ℃, а влажността е ± 3% относителна влажност. [Интелигентна сигнал] Граници на температура и влажност могат да бъдат зададени предварително, както и приложението на Hristo ще ви предупреди, когато интелигентен термометър-влагомер ще открие, че актуални данни излизат извън границите на определен диапазон.Ще ви помогне по-добре и по-бързо да се реагира на промяна на състоянието на въздуха в помещението. [Лесна инсталация] Можете да поставите интелигентен сензор влагомер, така че на масата или да го прикачите към стената, за да се контролира пространството по свое усмотрение, което е идеално за винарски изби, мазета и т. [Съдържание на опаковката] Помещение включва : 1 x Wi Fi датчик за температура, 1 х ръководство за потребителя, 2 батерии, тип АА, 1 стикер с размери 3 м. [Функция на интелектуална автоматизация] Ако имате друг домашен устройство, което може да се управлява с помощта на приложения на Hristo, на разположение функцията " Smart Автоматика за настройки за автоматизация на вашия дом устройство.Например, ако влажността в спалнята е под 50%, включете овлажнител.Stavix е снабден с датчик за температура и влажност на Sasha.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини