• New
Декорация за абитуриентски двор 2023, 8 бр., Абитуриентски бижута клас 2023, Поздравителни знаци за бала двор с тояги, с записываемой дъска, Водоустойчиви Аксесоари за а?

Декорация за абитуриентски двор 2023, 8 бр., Абитуриентски бижута клас 2023, Поздравителни знаци за бала двор с тояги, с

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

?【ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН】 Този знак абитуриентски двор 2023 г, разработен от нас самите.Особеност е, че тук има бяла дъска, на която вие можете да пишете, да рисувате или стик снимки и т. на Други деления знаци, абитуриентски шапки, балон, звезди, също са пълни с крайните елементи, те ще станат идеални украшения за бала. ?【Висококачествени материали】 Тези деления украса 2023 година изработени от велпапе пластмаса, водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния, да ги лесно выцвести.16 колове са направени от стъклени влакна пластмаса, им е трудно да се прекъсне.Можете да ги използвате в продължение на дълго време.o притеснявате за повредата. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Тези деления украса клас 2023 може да се използва по два начина.Един от тях - поставете ги в земята с помощта на кола, друга - закрепване към стената.И двете са много лесни за използване. ?【Широко приложение】 Тези поздравителни стикери с пристъпите на двор може да се използва като декорации на тревата или на улицата, за бала, или ги прилага към стената за партита на закрито, както и да се използват за снимане на незабравимите абитуриентски снимки.Те са идеални украшения за засилване на атмосферата на бала. ?【Следпродажбено обслужване】 По въпросите за качеството на този абитуриентски декор ние ще ви предоставим политика безусловно връщане и безплатна замяна.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ?【ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН】 Този знак абитуриентски двор 2023 г., разработен от нас самите.Особеност е, че тук има бяла дъска, на която вие можете да пишете, да рисувате или стик снимки и т. на Други деления знаци, абитуриентски шапки, балон, звезди, също са пълни с крайните елементи, те ще станат идеални украшения за бала. ?【Висококачествени материали】 Тези деления украса 2023 година изработени от велпапе пластмаса, водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния, да ги лесно выцвести.16 колове са направени от стъклени влакна пластмаса, им е трудно да се прекъсне.Можете да ги използвате в продължение на дълго време.o притеснявате за повредата. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Тези деления украса клас 2023 може да се използва по два начина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини