• New
Статуята на Котки за градината - Статуята на Котешки Елф, Градински Фигурки от смола, Скулптура, Артистична Декорация за Тревата в Двора, Вътрешен Интериор на Откри?

Статуята на Котки за градината - Статуята на Котешки Елф, Градински Фигурки от смола, Скулптура, Артистична Декорация за Тревата

Оценка на продукта:
BGN 15.46

Сума
В магазина

【Градински декор】 Кот-Джудже - това е декор на треватаТази привлекателна градински статуетка е много подходящ, за да украсят вашата градина, тераса или двор. 【Качествени материали】 Всяка част от статуя на елф е изработена от твърда смола и боядисана устойчива на uv покритие, което я прави устойчива на атмосферни влияния. 【Чудесен подарък】 Нашите скулптури градински гноми - интересни подаръци от джуджетата за нетрадиционни градинари.Може ефективно да намали количеството на джуджетата, бушуващите в градината. 【Статуя на градинско джудже】 Забавно украса във вид на елф е подходяща за използване на открито или в градината.Скулптура на градински джуджета ще украсят вашата градина, двор или тераса. 【Качествено обслужване】 Ви харесат тази котка и джуджета.Ако имате някакви проблеми, моля, пишете ни, и ние ще направим всичко възможно, за да осигури задоволително решение в рамките на 24 часа. 【Градински декор】 Кот-Джудже - това е декор на тревата.Тази привлекателна градински статуетка е много подходящ, за да украсят вашата градина, тераса или двор. 【Качествени материали】 Всяка част от статуя на елф е изработена от твърда смола и боядисана устойчива на uv покритие, което я прави устойчива на атмосферни влияния. 【Чудесен подарък】 Нашите скулптури градински гноми - интересни подаръци от джуджетата за нетрадиционни градинари.Може ефективно да намали количеството на джуджетата, бушуващите в градината. 【Статуя на градинско джудже】 Забавно украса във вид на елф е подходяща за използване на открито или в градината.Скулптура на градински джуджета ще украсят вашата градина, двор или тераса. 【Качествено обслужване】 Ви харесат тази котка и джуджета.Ако имате някакви проблеми, моля, пишете ни, и ние ще направим всичко възможно, за да осигури задоволително решение в рамките на 24 часа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини