• New
Държач за градински хартата HOOSUN е Лесен за инсталиране Здрав стълб от ковано желязо Подходящи за мини-хартата на 12.5 x 18 няма нужда от допълнителни аксесоари за фикс?

Държач за градински хартата HOOSUN е Лесен за инсталиране Здрав стълб от ковано желязо Подходящи за мини-хартата на 12.5 x 18

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

★ Здрава конструкция : Изработени от черен метал за стабилна конструкция, сгъваем полюс от 3 части за лесно съхранение ★ Траен : цели Три елемента и чудесна дърворезба комбинират помежду си, висококачествена метална конструкция с черно покритие. ★ Поставка за хартата safety Garden : конструкция с двоен шестия в горната част на флагштока гарантира, че вашият флаг ще бъде сигурно закрепен по време на буря.Отлична стойка за градински знамена, които биха могли ефективно да затегнете вашия любим флаг, за да не го сдувало на вятъра и дъжда, и да публикувате любимите си флаг на входната врата или в градината в задния двор, просто поставете в земята и се прикрепва флаг на вашия любим човек градински размер. ★ Приложим размер : Поставка за градински хартата 33,1 "x 15,2", настанява градински знаме с размер до 12,5 инча. ★ Насладете се на нашите услуги : Когато купувате стойка за градински хартата в магазина, ако имате някакви допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, като натиснете "задай въпрос", ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Поставка за градински знамена лесно се вкарва в земята, а шест без проблеми държи 12,5-инчов знамена.Хубава извивка в горната част придава стил на фасадата на къщата или задния двор, отличен за декорация на външни градински знамена ~.Запазете тази градина стойка за хартата, променяйте знамена по малко смяна на сезоните и на фестивала.Покажете на различни цветни рисунки градинска стойка за хартата.Насладете се на всички видове тържества и партита.Хелоуин, Ден на благодарността, Коледа, Великден, Деня на Св. Патрик, Ден на майката, ден на бащата, Ден на труда, ден на раждане, сватба и т. Лесен монтаж, съхранение и сила;.Добре се е вкопчил в земята и е лесно да се мести на различни места;. 1 * Стяга под формата на тигър, който е прикрепен към знамето и стойка;.Тази градина поставка за хартата идеално за това, че с гордост демонстрират знамена в двора.Поставка за хартата е много лесно да се съберат, и тя твърдо стои отвън в градината по всяко време!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини